Marknad

Fortsätt utvecklas! Så utbildar du enkelt dina medarbetare på distans


Vi vet hur det är. Hela personalstyrkan arbetar numera remote, vissa kunder har bromsat eller väntar med att köpa på grund av det oroliga läget. Kvar finns ett taggat marknadsteam med tid över som bara vill återgå till det normala och skapa värde för sina kunder – men som så klart är medvetna om att vi inte är där än. 

Så, vad kan du som marknadsansvarig göra för att behålla peppen i ditt team och samtidigt låta dem utvecklas? Vad som än händer är ny kunskap alltid värdefull. Vi har därför lyft ut några onlineutbildningar som vi tror att du skulle kunna dra nytta av – både som vi själva håller i och andra grymma kurser. På grund av rådande omständigheter har vi sänkt kostnaden så att fler ska kunna ta del av dem. Läs igenom och se om det finns något för dig och ditt team!

3 viktiga kompetenser i ditt marknadsteam

Skapa ännu bättre innehåll

Att skapa värdefullt content som engagerar arbetar ni redan med förstås men det skadar aldrig att bli ännu bättre. Det är relativt enkelt att skriva blogginlägg, men om det inte finns en tanke bakom varför de skrivs och vem de är skrivna för blir resultatet sällan framgångsrikt.

Den här kursen handlar därför om att skapa rätt content marketing för den målgrupp du är ute efter att nå. En av våra seniora copywriters håller i kursen där du bland annat får tips om hur du producerar intresseväckande, värdeskapande material och vilken typ av content som funkar bäst för olika delar av köpresan. Vill du locka fler besökare till hemsidan som sedan kan förvandlas till leads är det här en utbildning för dig!

Invise rekommenderar: Berghs erbjuder kurser inom bland annat content marketing, copywriting och digital copywriting.

Få fler leads med marketing automation done right

Får ni in för få leads till företaget? Eller är ni grymma på att få in leads, men känner att de ofta är för svala och sällan går att ta vidare i köpresan? Vi kallar vår MA-utbildning Marketing Automation Boot Camp – inget för fegisar alltså 😉 Den är för dig som är villig att offra blod, svett och tårar (nåja) för att dra in fler varma leads och sedan få dessa att bli kunder.

Just nu kan vi inte hålla utbildningen IRL, men var säker på att ett av våra HubSpot-befäl ändå kan skrika åt dig via Zoom. Ta vara på tiden och fokusera på att dra nytta av all matnyttig information om HubSpot och marketing automation-strategi som våra HubSpot-specialister lär dig under utbildningens gång.

Invise rekommenderar: Använder ni HubSpot finns där oändligt med relevanta onlinekurser. Här kan du antingen göra längre kurser där du sedan får olika certifieringar, eller ta enstaka kurser där du kan lära dig massor om HubSpot och marketing automation.

Låt hela företaget hjälpas åt med social selling 

Social selling är ett perfekt koncept att lyfta i organisationen nu när alla jobbar hemifrån och det bästa är att alla på företaget kan hjälpa till. I vår intensivkurs går en av våra sociala medier-specialister igenom vad social selling innebär och hur du bör använda dig av det.

Ni kommer även att se över vilka delar av LinkedIn du måste bemästra för att verkligen dra nytta av social selling, tips för att engagera medarbetarna samt hur det kommer att kunna ge ditt varumärke en rejäl boost. Efter att du slutfört kursen och sedan även implementerat det du lärt dig det är det bara att börja håva in mängder av inkommande leads.

Lästips: här kan läsa om våra bästa social selling-tips just nu.

Stärk er digitala försäljning med sales acceleration 

Sales acceleration är en utbildning antingen för dig som arbetar på marknad eller för någon i säljteamet. Eftersom direktförsäljning numera är begränsad måste alla se över hur de istället kan ställa om till en digital säljprocess.

Har ni inte ställt om än, eller bara vill öka säljförmågan och hitta nya vägar att få in fler affärer och intäkter är det här utbildningen att satsa på. Någon av våra sales automation-specialister kommer att se till att det blir lika självklart att sälja från soffan som ute på fältet.

Här kan du läsa mer utförligt om alla våra utbildningar och anmäla ditt intresse eller bara ställa en fråga eller två till någon av våra kursansvariga.

Utvalt erbjudande  Höj nivån med en digital kurs Se våra kampanjpriser

Har ni mindre att göra på marknadsavdelningen just nu? Funderar du på hur ni bör använda tiden på bästa sätt? Vi tror att svaret på frågan är: utbildning. Låt oss förklara varför.

Publicerad

Vad tyckte du om inlägget?

Läs mer