Performance­marketing

elin-cederholm-02

Ett urval av våra kunder

Få in rätt leads med effektiv performance marketing

Annonser som ger affärsvärde

Performance marketing innefattar bland annat annonsering i sociala kanaler, dataanalys och sökmotormarknadsföring (SEM) och är ett kostnadseffektivt sätt att annonsera. Med en välplanerad performance marketing-strategi kan du beräkna din exakta avkastning genom att mäta return on ad spend (ROAS) och se hur mycket affärsvärde du får för varje investerad krona. Det ger dig bättre kontroll över din annonsbudget och gör att du kan skala annonseringen baserat på dina insamlade insikter.

Förstå din målgrupps digitala beteende 

Med skräddarsydd upplevelse och information i alla delar av köpresan för din målgrupp kommer performance marketing ge dig datadrivna insikter för varje steg. Med hjälp av data kan du bevisa eller förkasta hypoteser om kanaler och beteenden, förstå vilka typer av annonser din målgrupp interagerar med i vilket steg och varför de gör det, samt lära dig mer om vad som krävs för att rätt målgrupp ska konvertera. Du får också värdefulla insikter om vilka budskap och vilken typ av innehåll du ska satsa på, i vilka kanaler du ska finnas och med vilka tidsramar och intervall du ska annonsera.

B2B, B2C och Employer Branding? Vi har specialisterna du söker

Oavsett vilken målgrupp du vill nå eller vilken bransch du verkar inom har vi den erfarenhet du behöver för att lyckas med din performance marketing-kampanj. Invise är partners med Google och Meta, samt certifierade LinkedIn Marketing Insiders och våra specialister optimerar dagligen kampanjer inom B2B, B2C och recruitment marketing.

Backade av eliten

Du får inte bara strategier och analyser i världsklass när du samarbetar med oss. Invise performance marketing-specialister har också en svårslagen USP: vi jobbar dagligen med landets ledande specialister inom SEO, contentproduktion, UX-design, filmproduktion och marketing automation. En fördel som gör att vi kan ligga steget före när vi skapar budskap, annonsmaterial och content för dina kampanjer.

Vi utmanar dig – du utmanar oss!

Våra performance marketing-specialister har alltid siktet inställt på att leverera resultat och fokuserar på att säkerställa att du har rätt förutsättningar för att lyckas med din kampanj. När du samarbetar med oss får du tillgång till specialister som gillar att kravställa och utmana dig, och som i sin tur gärna blir utmanade i strategi, genomförande, resultat och rapportering. I varje del av samarbetet lägger vi stor vikt vid att förstå din verksamhet för att kunna ge de rekommendationer som leder till faktiska resultat och som bidrar till dina affärsmål.

Contentproduktion som gör skillnad

Strategi, genomförande och analys – detta kan vi hjälpa dig med

Annonsering på sociala medier – LinkedIn, Facebook och Instagram

Vill du öka din varumärkeskännedom, driva mer trafik till din hemsida eller öka antalet leads? Våra specialister hjälper dig med annonsering i alla steg i köpresan på samtliga sociala medier och tar fram rekommendationer kring vilka kanaler du ska fokusera på baserat på din målgrupp. Behöver du träffsäkra texter och engagerande budskap kan du få ett helt performance-team med digital copywriter och designer som utformar annonsmaterial som skapar maximalt värde för målgruppen.

Google Ads, display- och Youtube-annonsering

Som Google Partner hjälper vi dig att effektivt annonsera på Google Ads, på Youtube och i displaynätverk. Att vi är Google Partner innebär att vi jobbar nära deras specialister, tar del av deras partnerprogram och att alla våra performance marketing-specialister är certifierade – allt för att vi (och du) ska ligga i framkant. När du samarbetar med oss får du dessutom tillgång till SEO-expertis och möjlighet att lägga till kreativ annonsproduktion, om du inte vill ta fram allt material på egen hand.

Datainsamling och dataanalys

För att du ska kunna ta del av viktiga insikter och ha tillgång till rätt data när du ska fatta beslut är det viktigt att datainsamlingen är korrekt uppsatt och att den hänger ihop med strategi och affärsmål. Tillsammans med dig och dina kollegor utformar vi en strategi och en plan för hur vi ska genomföra kampanjerna, samla in data och maximera varje steg i målgruppens köpresa. Genom kontinuerliga analyser och insikter från målgruppens beteende optimerar vi för att skapa störst affärsvärde för dig och mest värde för din målgrupp. Genom att analysera den insamlade datan från kampanjer kan vi optimera och utveckla din digitala närvaro så att du hela tiden ligger steget före.
sofia-juvel-04
jacob-lagercrantz-01

Boka onlinemöte

Vill du skapa effektiva kampanjer med performance marketing?

Nå ut till rätt målgrupp med träffsäkra annonser som genererar fler och bättre leads. Med hjälp av våra certifierade performance marketing-specialister kan du ta din annonsstrategi till nästa nivå och skapa kampanjer som ger verkligt affärsvärde.

Boka ett onlinemöte och få:

  • 30 minuters gratis rådgivning via videolänk
  • Svar på frågor kring performance marketing
  • Förslag på nästa steg i din annons-strategi