Recruitment marketing är till för er som satsar

För er som vill åt de där kandidaterna som är lite vassare. Och lite svårare att få tag på. Slaget om vilka företag som lyckas sitter inte längre i erbjudandet. Det sitter i människorna bakom. De som förverkligar allt det där ert företag strävar mot. Men allt detta vet du redan om. Frågan är om ni når fram till dessa talanger?

Gamla rekryteringsmetoder håller inte längre

Allt är föränderligt, så även arbetsmarknaden. Trots att förutsättningarna är mer utmanade idag använder många företag exakt samma metoder för att attrahera och rekrytera som för flera år sedan. Hur konverterar en annons på en traditionell jobbsajt egentligen? Och vilka ser den? Det är dags att tänka om.

Rekryteringsföretagens insikter möter byråvärldens metoder

Du som väljer Invise som partner inom recruitment marketing får det bästa av två världar. Ert arbete kommer att ledas av Annika Bagge som tidigare varit marknadschef på en av Sveriges ledande rekryteringsföretag. Hennes djupa kunskap inom HR och rekrytering förenas med den byråkompetens som gjort Invise till en av Sveriges mest meriterade byråer inom digital marknadsföring.