Marknad, Business

Invise vd handplockad av Prins Daniel


Projekt Prins Daniel Fellowship

Vi ser detta som ett kvitto på att Invise gör många bra saker, och att vi jobbar mot att hela tiden nå nya höjder. Prins Daniel Fellowship är ett mentorprogram på två år för unga entreprenörer under 40. Det är ett samarbete mellan Prins Daniel, IVA – Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien, tillsammans med framgångsrika entreprenörer och företagsledare. De utvalda entreprenörerna får tillsammans med en utvald mentor från svenska näringslivet hjälp att utveckla sitt företag vidare. 

Camillas mentor är ingen mindre än Eva Hamilton, tidigare vd för SVT. Hon är idag styrelseordförande i branschorganisationen Film & TV-Producenterna och i Nexiko. Hon är också styrelseledamot i LKAB, Expressen, Stockmann och Fortum.

Därför blev Invise invalda

Förutsättningarna för att kunna söka till mentorprogrammet är att företaget måste vara ett startup med hög tillväxtambition eller ett etablerat företag med 5 miljoner eller mer i omsättning. Vi på Invise tillhör det senare.

— Jag tror att vi blev invalda för att Invise, och jag själv, har en egen åsikt, vågar testa och kör på det vi tror på. Vi vill göra bra saker, nöjer oss aldrig och fortsätter utmana både branschen och oss själva. Jag tog för mig i första mötet och utmanade prins Daniel, inte för sakens skull utan för att jag var av en annan åsikt och trodde på den, säger Camilla Agardh.

Relaterad: Studiebesök hos Northvolt med Prins Daniels Fellowship

Mål med programmet

Målsättningen med projektet Prins Daniel Fellowship är att fler unga ska våga starta eget och uppmuntra till utveckling och tillväxt hos entreprenörer. Målet för Camilla och oss på Invise är kort och gott att fortsätta bli så grymma vi bara kan bli. Hon avslutar själv med detta:

— Invise har växt mycket, och vi fortsätter växa. I och med det är det ju helt nytt för mig att vara vd för ett bolag med 35 anställda. Stödet och kunskapen från min mentor kommer jag därför använda till att fortsätta våga satsa fullt ut och få Invise att nå nya grymma höjder! säger Camilla Agardh

Tänk att få dela en sån här nyhet! Vår vd Camilla Agardh har valts in av hundratals sökande som en av få entreprenörer till Prins Daniels Fellowship. Det är uppmuntrande när svenskt näringsliv och Marcus Wallenberg, ordförande i projektet, är med och lyfter Invise.

Publicerad

Vad tyckte du om inlägget?

Läs mer