Business

Hejdå 2018 – vilket PANG-år!


Julen är här, och Invise är på gång att spridas över ängar och åkrar hela vägen från Sydafrika upp till Skellefteå för att avsluta 2018. Och vilket PANG-år vi har haft! Här sammanfattar vi lite av vårt hårda arbete (och grymma samarbete med alla våra kunder!) i siffror, med några riktigt smarriga godbitar från 2018.

Vi har många experter på Invise – inom massvis med olika områden – så vi tog en liten tur med förstoringsglaset genom HubSpot, mejlinkorgarna och Google Drive för att snoka reda på lite färsk statistik kring vad vi faktiskt har åstadskommit under året som gått. Och det är inte lite det!

 1. Antal mejl skickade via HubSpot: ”Lätt över 3 miljoner” (citerat Camilla).
 2. Antal kunder vi utbildat i HubSpot: 23 stycken (i över 122 timmar!)
 3. Antal A4-sidor vi skrivit med blogginlägg, guider och case: 652 stycken (en hel roman, alltså!)
 4. Antal olika områden/branscher vi skrivit om: 24 stycken (inklusive inbound marketing, såklart. 😉)
 5. Antal sjösatta webbplatser: 20 stycken (and counting!)
 6. Antal filmer vi producerat: 40 stycken
 7. Antal gånger våra guider laddats ner: 1791 gånger (har du sett vår populäraste guide Vad är inbound marketing? förr eller? 😎)
 8. Antal nya kunder vi haft i år: 45 stycken (om du är en av dem: så kul! 👋)

Snacka om vilken lite arsenal av glödande produktionsmyror vi här på Invise, alltså! Men inte nog med det. Vi har ju ett kontor också, som får stå ut med vår framfart dag ut och dag in. Kontorshundar, fasadrenovering, snapsvisor, kundmöten, köksveckor – well, det har hänt en del här också under året.

 1. Antal koppar kaffe vi har druckit: 19 500 stycken (alltså 260 paket!)
 2. Antal meter toalettpapper vi förbrukat: 16 kilometer (i runda slängar, Sara har INTE räknat tomma rullar ur papperskorgarna.)
 3. Antal kilo bananer vi ätit: 101,5 kilo (Invise färg är gul, är det så konstigt?! 🙈💛)

Vi är otroligt stolta över året som gått – och det finns SÅ mycket mer gottigt från 2018 som dessa små siffror ovan inte berör alls. Vad sägs om till exempel stegen vi börjat ta mot ett chefslöst (?) företag, vårt fantastiska frukostseminarium med HubSpot (och våra egna frukostseminarium, såklart!), de fina utnämningarna till Gasellföretag och ett av Årets Superföretag 2018? Att vi även blev Diamond-partner till HubSpot samt införde fri semester och vår egen chattbot i början av året är ju inte heller småpotatis!

Det händer grejer på Invise, helt enkelt – så mycket att det inte går att lista i ett blogginlägg. Och det är vi så himla glada över. Med ett massivt god jul & gott nytt år lämnar vi ett fantastiskt grymt 2018 vi bakom oss. Nu tar vi en välförtjänt julledighet – med peppen på topp inför 2019!

Vår mest nedladdade guide Vad är inbound marketing? Ladda ner

Publicerad

Vad tyckte du om inlägget?

Läs mer