Guider

Den stora guiden om Inbound marketing & Sales

Nu är den här! Guiden för dig som jobbar med marknad eller är vd på ett B2B- eller Saas-bolag och som vill ta ert inbound-arbete till nästa nivå. Du som vill veta det senaste om inbound marketing och vilka metoder, områden och funktioner som ryms inom begreppet – det som faktiskt gör att ni får resultat på ert arbete. För att få svaren tittade vi på vad våra kunder efterfrågar, vad framtiden har att erbjuda och våra egna rekommendationer förstås. Guiden blev resultatet!

Vad är Inbound Marketing?

Nu är det kundens marknad och därför hög tid att ni implementerar inbound marketing – den värdeskapande digitala helhetsfabriken som lockar in kunderna. Guiden innehåller bland annat, varför inbound marketing kommer ge er högre avkastning, hur ni anpassar er till kundernas nya beteenden, varför automatisering paradoxalt nog gör säljprocessen mer personlig och hur inbound marketing även förbättrar organisationen som helhet.

Så väljer du ett CRM-system som passar ditt företag

Ett CRM-systems primära uppgift är att öka försäljningen, och det bästa systemet är det som passar din verksamhets behov och önskade arbetssätt. Därför är det viktigt att sätta upp en plan för hur du väljer ett CRM-system som passar just ditt företag.

Den kompletta guiden för annonsering på LinkedIn

Det finns otroligt många potentiella kunder att nå genom annonsering på LinkedIn. Men det är svårt att komma igång, och ännu svårare att göra alla rätt! I den här guiden får du lära dig hur du bäst går tillväga när du annonserar på LinkedIn.