Marknad, Sälj, Business

Våra 10 mest lästa blogginlägg 2016


1. Kom igång med LinkedIn – 10 tips för hur du lyckas

Grattis! På första plats hittar vi ett inlägg som ALLTID går bra hos oss. LinkedIn intresserar både företagare och yrkespersoner, samtidigt som det är den bästa kanalen för oss att dela vår information i. Läs inlägget här!

2. Den traditionella rekryteringsprocessen är död

Vi fortsätter i samma rekryteringsanda, för på en stark andraplats hittar vi ett inlägg som verkligen fick bra genomslagskraft. Vi märker att rekrytering är en fråga som berör många. Läs inlägget här!

3. Bästa tiden och dagen att skicka nyhetsbrev/email

Det är inte konstigt att detta inlägg hamnar högt upp på topplistan, för vem har inte någon gång undrat när man faktiskt ska skicka ut det där nyhetsbrevet? Läs inlägget här!

4. Fria arbetstider leder till minskad stress

På en fjärde plats hittar vi en gammal goding som still going strong. Faktum är att det är skrivet 2014, men eftersom fria arbetstider fortfarande är så pass ovanligt bland andra arbetsgivare så förblir det intressant. Läs inlägget här!

5. Företagssida på LinkedIn

LinkedIn igen! Ja, inlägg om LinkedIn kommer alltid hamna högt upp på topplistan och det bara bli mer och mer viktigt för företag och yrkespersoner. Läs inlägget här!

Dessutom, på plats 6-10 hamnade:
6. 2 fördelar och 3 nackdelar med Facebook Instant Articles
7. Att sälja med manus
8. 5 klassiska misstag du som vd gör när sociala medier kommer på tal
9. Bygg ditt personliga varumärke på LinkedIn – 4 enkla tips
10. Vad är marketing automation?

Glöm inte att content i form av blogginlägg, guider, videos och case är hjärtat i inbound marketing-arbetet. Vill du komma igång?

Skriv för kunden  Stora content-guiden för inbound marketing Ladda ner guiden

Under året som har gått har vi hunnit med att skriva 65 blogginlägg på Invise. Vi vill därför passa på att dela med oss av de 10 mest lästa i år.

Publicerad

Vad tyckte du om inlägget?

Läs mer