Business

Shine bright like Invise – Nu är vi DIAMOND-PARTNER till HubSpot!


Sedan flera år tillbaka har vi på Invise samarbetat med HubSpot – vårt marketing automation-system och allra bästa vän när det kommer till inbound marketing. Igår, den 15 april 2018, uppnådde vi äntligen den allra högsta nivån som certifierad byråpartner till HubSpot. Nu är vi DIAMOND!

Topprankningen är ett bevis på vårt omfattande jobb och långa erfarenhet av HubSpot – och inte minst ett bevis på alla våra nöjda kunder! Att vara Diamond motsvarar den nivå av framgång vi har lyckats skapa för våra kunder med hjälp av inbound marketing och HubSpots olika verktyg. Vi är otroligt stolta över alla de samarbeten vi har fått äran att driva genom åren – från Örebro till Dublin.

Läs mer: 10 tips innan du enkelt sätter du upp din Account Based Marketing i  Hubspot

Under det senaste året har vi utökat med fler och fler nya kunder, och även utvecklats inom HubSpots olika delar och funktioner. Bland annat har vi gjort en förflyttning från Sales Free till Sales Pro – vilket gör att vi nu driver ett mycket välfungerande samarbete mellan marknad och sälj-verktygen. Därmed har vi ännu bättre förutsättningar att hjälpa både säljavdelningar och marknadsavdelningar att (precis som vi själva på Invise) jobba både tätare och effektivare – bättre helt enkelt!

Genom ett seriöst, drivet och hårt arbete har vi nu, svart på vitt, bevis på att vi är en HubSpot-partner av allra högsta kvalitet ­– och såklart en av Sveriges absolut största inbound marketing-byråer!

Vår mest nedladdade guide  Vad är inbound marketing? Ladda ner

Publicerad

Vad tyckte du om inlägget?

Läs mer