Visma Business

Få affärskritisk information och aktuella insikter för försäljning och ekonomi.
Begär offert

(Integrations­översikt)

Hubspotintegrationer >> Integrationer >> Visma Business

 

Visma Business av Invise - Integrationsöversikt

Integrera Visma med HubSpot

Att integrera HubSpot som din HubSpot marknadsförings- och sälj-plattform med Visma Business som ditt ekonomisystem kan hjälpa dig att effektivisera din försäljningsprocess, få bättre kundinsikter, förbättra din marketing automation och öka effektiviteten, vilket leder till bättre kundrelationer och ökade intäkter.

Integrations­funktioner

Ihopkopplad försäljningsprocess

Genom att integrera HubSpot med Visma Business kan du koppla ihop din säljprocess genom att automatisera uppgifter som ifyllnad av datafält, skapande av kontakter och att ta hand om dina leads på bästa sätt. HubSpot låter dig attrahera leads genom olika kanaler och automatiskt lägga till dem i ditt CRM, vilket gör att ditt säljteam snabbt kan följa upp och stänga affärer. Denna integration gör att ditt säljteam enkelt kan skapa ordrar och få insikter i faktureringshistorik, såväl som exempelvis aktuella lagersaldon för bättre säljprognoser och datadrivna beslut.


Bättre kundinsikter

Genom att integrera HubSpot med Visma Business kan du få en bättre förståelse för dina kunder. Du kan använda HubSpots analysverktyg för att spåra kundbeteende, identifiera mönster och fatta välgrundade beslut om din marknadsförings- och säljstrategi. Med Visma Business ansluten kan du samla all din kunddata på ett ställe, vilket ger en komplett bild av dina kunders köphistorik, betalningsinformation och aktuella lagersaldon.


Förbättrad marknadsförings- och processautomation

Med HubSpot som din marknadsförings- och försäljnings-CRM-plattform och Visma Business som ditt ekonomisystem kan du automatisera dina marknadsföringsaktiviteter såsom e-postmarknadsföring, marknadsföring i sociala medier och värmande av leads. HubSpots verktyg för marketing automation låter dig skapa personliga kampanjer för olika segment av din publik, vilket hjälper dig att öka engagemanget och konverteringarna. Du kan också använda denna integration för att ställa in automatiserade arbetsflöden, såsom fakturering och betalningar, för att säkerställa att dina kunder får korrekta fakturor.


Ökad effektivitet

Att integrera HubSpot med Visma Business kan såklart också öka effektiviteten för dina sälj- och marknadsföringsteam. Genom att automatisera konsolidera data kan dina team spendera mindre tid på manuell datainmatning och mer tid på strategiska och operativa aktiviteter som att ta hand om era leads och genom att skapa engagemang vilket i sin tur kan hjälpa dig att minska kostnader och öka intäkter.

Kategorier

  • Business & ekonomi

Redo? Då kör vi!

fredrik-landstrom-integationer

Vi hjälper dig att kravställa, offerera och genomföra den integration du önskar - även fast den inte syns här!

Det vi behöver av dig för att kunna ge en så bra uppföljning som möjligt är att du försöker svara på dessa frågor så bra du kan:

  • Vilka system vill du integrera?
  • Vilka use cases ska stödjas?
  • Vad är must-haves och vad är nice-to-haves?
  • Hur stora datamängder pratar vi om uppskattningsvis?
  • Måste synkroniseringen ske i realtid eller räcker det med daglig uppdatering?
  • Önskar ni att vi tar ansvar för hela arbetet, eller önskar ni oss som rådgivande part?
  • Har ni en befintlig integrationsplattform  eller något annat vi bör känna till?

Om du saknar svar på en eller flera frågor ovan är det så klart inga problem - vi hjälper dig att ta fram en bra kravspecifikation!

Offertförfrågan