Upsales

Koppla ditt go-to CRM-system till världens mest utvecklade marknadsföringsplattform.
Begär offert

(Integrations­översikt)

Hubspotintegrationer >> Integrationer >> Upsales
 

UpSales av Invise - Integrationsöversikt

Integrera HubSpot med UpSales

UpSales är ett av Sveriges största försäljnings-CRM som är kopplat till de vanligaste funktionerna och apparna som svenska och nordiska företag använder för prospektering, lead intelligence och kontohantering.

Vi fattar. Att lämna en van och bekväm CRM-lösning för något helt nytt, som HubSpot, kan kännas som ett enormt åtagande. Samtidigt är du troligen medveten om att inget företag kan skala eller växa som bäst utan en bra koppling mellan marknadsföring och försäljning. Det är därför vi byggde denna integration mellan UpSales och HubSpot - det bästa av två världar.

Integrations­funktioner

Riv väggen mellan marknadsföring och försäljning

Den här integrationen hjälper ditt företag att växa, utan att behöva jobba i två separata system. Å ena sidan kommer ditt marknadsföringsteam få information om vilka affärer ditt företag bearbetar och kommer därför kunna fatta datadrivna beslut baserat på kvalitén på era leads, hit rates och kundresor. Å andra sidan kommer dina säljare att få ett stadigt och relevant flöde av kvalificerade leads som kommer in i UpSales. Du behöver inte heller dela eller synka precis alla kontakter – använd listor för att enbart skicka relevanta leads till UpSales, allt för att förhindra att nuvarande data blir rörig.


Ge dina kunder en förstklassig upplevelse

När du bara delar relevant information mellan marknadsföring och försäljning minimerar du risken för dålig kommunikation och segmentering. Genom att dela insikter mellan de två systemen är du säker på att kontakta rätt personer i rätt steg av deras kundresa – vilket ger den personliga upplevelsen alla eftersträvar. Du vill till exempel troligen inte skicka ett kallt prospekterande meddelande till en redan betalande kund. Denna integration hjälper dig att förbli relevant.


Arbeta i din naturliga miljö

Förändring kan vara obekväm och osmidig av flera skäl. Genom att hålla ditt säljteam i en UpSales-miljö och ge ditt marknadsföringsteam de bästa förutsättningarna och funktionerna som HubSpot har att erbjuda, kan hela ditt företag vara nöjda, samtidigt som de övergripande affärsmålen uppnås. Att arbeta i två separata system är alltså inget problem!


Få info som hjälper dig att stänga fler affärer

Som säljare är det viktigt med en bra brief och kontext innan din första kontakt. Genom att skicka insikter och beteendedata från HubSpot till UpSales vet du exakt hur du initierar samtalet, hur du ska prata relevant och hur du löser kundens faktiska problem. Samma sak gäller för marknadsförare – vad är den faktiska ROI:n på din senaste kampanj? Med vår integration finns det inte längre ett behov av att gissa eller mäta fel saker. Genom att dela data mellan system kommer du att kunna se exakt vad som driver ditt företag framåt.

Kategorier

  • Sälj
  • Marknad

Redo? Då kör vi!

fredrik-landstrom-integationer

Vi hjälper dig att kravställa, offerera och genomföra den integration du önskar - även fast den inte syns här!

Det vi behöver av dig för att kunna ge en så bra uppföljning som möjligt är att du försöker svara på dessa frågor så bra du kan:

  • Vilka system vill du integrera?
  • Vilka use cases ska stödjas?
  • Vad är must-haves och vad är nice-to-haves?
  • Hur stora datamängder pratar vi om uppskattningsvis?
  • Måste synkroniseringen ske i realtid eller räcker det med daglig uppdatering?
  • Önskar ni att vi tar ansvar för hela arbetet, eller önskar ni oss som rådgivande part?
  • Har ni en befintlig integrationsplattform  eller något annat vi bör känna till?

Om du saknar svar på en eller flera frågor ovan är det så klart inga problem - vi hjälper dig att ta fram en bra kravspecifikation!

Offertförfrågan