Teamtailor

Koppla ihop ditt ATS med HubSpot och få ut det bästa.
Begär offert

(Integrations­översikt)

Hubspotintegrationer >> Integrationer >> Teamtailor

 

Teamtailor av Invise - Integrationsöversikt

Integrera Teamtailor med HubSpot

Teamtailor är ett all-in-one-ATS-system med syftet att attrahera, värma och rekrytera topp-kandidater. Företaget har växt otroligt mycket senaste åren och har många tunga namn i sin kundbas. Då ATS är en funktion som HubSpot inte helt är skapat för har vi sett många företag efterfråga en mer ihopkopplad vy över både kunder och kandidater - så kallade kundidater!

Genom att koppla ihop Teamtailor med HubSpot kan vi få en bra överblicksbild som hjälper oss avgöra om en kandidat eller kund kanske har en mixad roll. Det kan också vara så enkelt som att vi vill säkerställa att kandidater eller jobbsökande inte ska bli en del av er vanliga säljprocess. Med den här integrationen separerar, kombinerar och excellerar vi på all tillgänglig data.

Integrations­funktioner

Få koll på kandidater och kunder

Eller tvärtom. Ibland kan en person sitta på många olika stolar. Och ibland kanske vi enbart vill kommunicera med en av dom! Teamtailor gör sin grej superbra, och HubSpot gör sin grej superbra. Genom att kombinera och dela data systemen emellan så säkerställer vi vem som är vem.


Hitta möjligheter i fler än ett ställe

Ibland kan en större och mer komplex bild av en kund eller kandidat vara bra. Med HubSpots väldigt avancerade relationsuppbyggnad kan vi koppla ihop kandidat A och B med kund C. Vi kan även sätta märkning på hur relationen ser ut och i vilket steg respektive kandidat är i - allt för att få grym koll.


Rapportera inte bara på inflöde

Har vi all data delad så kan vi skapa granulära rapporter om hur relationer, rekryteringsprocesser och uthyrningar ser ut. HubSpot låter dig rapportera på typ vad du vill - så länge datan finns där. Den här integrationen ser till att så är fallet.


Inkludera och exkludera

Vi på Invise jobbar själva med både Teamtailor och HubSpot. För oss är det viktigt att inte distrahera våra säljare med irrelevanta leads. Genom vår koppling kan vi snabbt se att jobbsökande hamnar i sin egen kandidatresa och att de vi verkligen vill investera tid i från sälj har sin egen resa.

Kategorier

  • HR
  • Sälj
  • Övrigt

Redo? Då kör vi!

fredrik-landstrom-integationer

Vi hjälper dig att kravställa, offerera och genomföra den integration du önskar - även fast den inte syns här!

Det vi behöver av dig för att kunna ge en så bra uppföljning som möjligt är att du försöker svara på dessa frågor så bra du kan:

  • Vilka system vill du integrera?
  • Vilka use cases ska stödjas?
  • Vad är must-haves och vad är nice-to-haves?
  • Hur stora datamängder pratar vi om uppskattningsvis?
  • Måste synkroniseringen ske i realtid eller räcker det med daglig uppdatering?
  • Önskar ni att vi tar ansvar för hela arbetet, eller önskar ni oss som rådgivande part?
  • Har ni en befintlig integrationsplattform  eller något annat vi bör känna till?

Om du saknar svar på en eller flera frågor ovan är det så klart inga problem - vi hjälper dig att ta fram en bra kravspecifikation!

Offertförfrågan