SuperOffice

Fortsätta jobba i ditt vanliga CRM, men jacka på HubSpot för helheten.
Begär offert

(Integrations­översikt)

Hubspotintegrationer >> Integrationer >> SuperOffice

 

SuperOffice av Invise - Integrationsöversikt

Integrera SuperOffice med HubSpot

SuperOffice är ett europeiskt CRM som används i synnerhet av många svenska företag. Systemet fyller de vanliga behov en säljavdelning kan tänkas ha och är i vissa fall även anpassningsbart efter just ditt behov. Det som däremot saknas (eller i alla fall är bristfälligt) är just de marknadsrelaterade delarna där vi vanligen rekommenderar mer omfattande funktionalitet.

Att integrera SuperOffice med HubSpot ger dig fördelarna av att mäta och börja samla mer detaljerad information om de leads och kunder ni attraherar. HubSpots Marketing Hub är topprankad globalt och insikterna den ger kan du sedan använda i era processer - en mer skräddarsydd och kontextuell kundresa!

Integrations­funktioner

Synka information mellan systemen

Ni kanske vill ha master-data i SuperOffice och se till att den alltid är den senaste. Genom att skicka tillbaka information om hur ni tagit vidare leads i er säljtratt så kan även Marknadsteamet få information om vad som funkar eller inte funkar - allt för att ni ska jobba bättre tillsammans.


Få insikter om era kunder

I en säljdialog gäller det att vara relevant. Och genom att ha insikter om vad era presumtiva kunder gjort på er hemsida, vilka mail de öppnat och vilken källa de kommer från så kan ni enklare initiera ett samtal baserat på var kunden befinner sig i sin köpresa.


Smarketing - uttjatat men viktigt begrepp

När sälj och marknad jobbar tätt så kommer resultaten på posten. Men det är lätt att prata om det, ha möten om det och ha goda intentioner. Har ni däremot inte system som stöttar er i att koppla ihop de båda delarna så blir arbetet lidande. Med denna integration säkerställer vi att båda teamen får ut så mycket som möjligt i sitt samarbete.


Rapportera mera

Eftersom att vi nu kan koppla ihop en besökares första besök på er hemsida till en betalande och lojal kund, kan vi också ta datadrivna slutsatser om hur vi bör jobba framöver. Kanske ska vi göra mer av X och mindre av Y. Synkad data bäddar för pålitliga rapportera att agera på.

Kategorier

  • Sälj
  • Marknad

Redo? Då kör vi!

fredrik-landstrom-integationer

Vi hjälper dig att kravställa, offerera och genomföra den integration du önskar - även fast den inte syns här!

Det vi behöver av dig för att kunna ge en så bra uppföljning som möjligt är att du försöker svara på dessa frågor så bra du kan:

  • Vilka system vill du integrera?
  • Vilka use cases ska stödjas?
  • Vad är must-haves och vad är nice-to-haves?
  • Hur stora datamängder pratar vi om uppskattningsvis?
  • Måste synkroniseringen ske i realtid eller räcker det med daglig uppdatering?
  • Önskar ni att vi tar ansvar för hela arbetet, eller önskar ni oss som rådgivande part?
  • Har ni en befintlig integrationsplattform  eller något annat vi bör känna till?

Om du saknar svar på en eller flera frågor ovan är det så klart inga problem - vi hjälper dig att ta fram en bra kravspecifikation!

Offertförfrågan