Shopify

Ecommerce + Hubspot = sant
Begär offert

(Integrations­översikt)

Hubspotintegrationer >> Integrationer >> Shopify

 

Shopify av Invise - Integrationsöversikt

Integrera Shopify med HubSpot

Shopify är en av världens största e-handelsplattformar och av en anledning. Då HubSpot själv saknar bra stöd för Ecommerce i sitt CMS (allt går, men allt har också sitt pris), så tycker vi att synken fungerar otroligt bra.

Genom att integrera Shopify med HubSpot så får vi massvis av bra insikter som låter oss agera på det. Allt från abaondoned cart-triggers och flöden till vilka produkter som sålt absolut bäst - vare sig det är inom ett bolag genom B2B, eller volymprodukter för B2C-marknaden. Hör av dig till oss om du vill ha en erfaren integratör av HubSpot och Shopify.

Integrations­funktioner

Få in alla Shopify-data i HubSpot

I Shopify finns massor av data. Allt från dina produkter, till när någon glömt en produkt i sin varukorg. När vi kopplar på Shopify till HubSpot så synkroniserar vi in datan och får då möjligheten att skapa relevant och realtids-triggad kommuniktion direkt med kunden.


Låt Shopify bli en del av din HubSpot-helhet

Shopify hanterar ecommerce eller e-handel som ett proffs. Men Shopify är också byggd för det ändamålet. Visst finns det plug-ins att använda, men en skalbar lösning ihopkopplad med allt från kunddialog, supportärenden och sociala medier-annonsering behöver en stadigare plattform - HubSpot. I den här integrationen får vi de två delarna att samverka vilket ger oss en detaljerad insyn i våra kunders beteenden och köpmönster.


Rapportera allt på ett ställe

Då Shopify och HubSpot kan dela data så kan vi också rapportera på väldigt detaljerad nivå. Ni kanske säljer nischade produkter till en smal B2B-marknad och vill veta hur många reservdelar som köpts av just det företaget senaste året och jämföra det med ett annat? Då kommer denna integration att ge dig svaren och skapa den helhetsbild som du kan agera på.


Skapa automatiserade flöden

Om en person är intresserad av hundkorgar, men uppenbarligen inte klickat sig in på katt-delen av din hemsida kan vi använda den datan för att segmentera kontakten i en egen lista, ett eget mailflöde eller SMS-utskick för lojalitetsprogrammet. Självklart kan vi också använda HubSpot Service Hubs funktioner för kundundersökningar eller hur nöjda de är med sitt senaste supportärende.

Kategorier

 • Sälj
 • Övrigt
 • Marknad
 • Kundtjänst
 • Webb/CMS

Redo? Då kör vi!

fredrik-landstrom-integationer

Vi hjälper dig att kravställa, offerera och genomföra den integration du önskar - även fast den inte syns här!

Det vi behöver av dig för att kunna ge en så bra uppföljning som möjligt är att du försöker svara på dessa frågor så bra du kan:

 • Vilka system vill du integrera?
 • Vilka use cases ska stödjas?
 • Vad är must-haves och vad är nice-to-haves?
 • Hur stora datamängder pratar vi om uppskattningsvis?
 • Måste synkroniseringen ske i realtid eller räcker det med daglig uppdatering?
 • Önskar ni att vi tar ansvar för hela arbetet, eller önskar ni oss som rådgivande part?
 • Har ni en befintlig integrationsplattform  eller något annat vi bör känna till?

Om du saknar svar på en eller flera frågor ovan är det så klart inga problem - vi hjälper dig att ta fram en bra kravspecifikation!

Offertförfrågan