SAP Business One

Det världskända affärssystemet i perfekt relation till HubSpot
Begär offert

(Integrations­översikt)

Hubspotintegrationer >> Integrationer >> SAP Business One

 

SAP Business One av Invise - Integrationsöversikt

Integrera SAP Business One med HubSpot

SAP Business One är ett av världens största ERP/affärssystem som riktar sig till små och medelstora företag med alla sina inbyggda funktioner som stöttar dig i allt från drift, ekonomi och HR. Genom att integrera HubSpot med SAP Business One vinner alla - vare sig du sitter inom operations-, ekonomi- eller säljteamet.

Integrationen bygger oftast på att synkronisera och visualisera relevanta data från båda systemen, vilket ger samtliga avdelningar en bättre förståelse och insikt för och i varandras arbete och även gör så att ni slipper jobba med två skärmar samtidigt. 

Integrations­funktioner

Ta del av affärskritisk data i ett system

För en säljare kan det vara av största vikt att veta hur ett projekt ligger till för att se potential för up- eller crossell, men det kan lika gärna vara att automatiskt skapa en faktura baserat på ett avtal som just signerats. För ekonomiavdelningen kan det vara skönt att ha alla företagsuppgifter på den nya kunden direkt i SAP istället för att söka den ansvarige säljaren, och för operations eller produktionsteam kan det vara av stort värde att kunna allokera ett team då till exempel en säljare har 80% sannolikhet att dra hem en affär.


Bestäm vilket system som sitter på master-data

Företag brukar oftast vilja att affärssystemet sitter på den slutgiltiga sanningen vad gäller produkter, fakturering, faktiskt ordrar och liknande. Men på samma gång så kan oftast inte ett affärssystem ha up-to-date-information kring sannolikhet att stänga en deal eller andra säljprocess-relaterade uppgifter. Genom denna integration kan ni själva bestämma vilken data som ägs av vilket system, och vilket system som kan skapa, uppdatera eller ta bort data från det andra systemet.


Effektivisera era team

När en deal stängs så kan vi med denna integration skapa en order, faktura eller vad helst ni önskar. När detta skapas i SAP Business one kan vi också skicka med kritiska uppgifter som kontaktpersoner, fakturauppgifter, vilka produkter som avses och kundnummer. Detsamma gäller åt andra hållet. Om vi redan känner till fakturainformation eller har kundkännedomen i SAP kan vi tillhandahålla det i ert CRM, HubSpot, för att en säljare med så liten friktion som möjligt kan stänga affären på ett ställe.


Skapa smart automatisering

SAP Business One och andra ERP är kända för sin skalbarhet, men oftast ökända för sin flexibilitet vad gäller processtyrning som är intuitiv. Då vi kan dela data mellan de två systemen möjliggör det för dig att kunna skapa allt från kundresor, säljprocesser eller supportärenden i HubSpot - med data som du äger och kontrollerar fullt ut.

Kategorier

 • Business & ekonomi
 • HR
 • Sälj
 • Övrigt
 • Marknad
 • Kundtjänst

Redo? Då kör vi!

fredrik-landstrom-integationer

Vi hjälper dig att kravställa, offerera och genomföra den integration du önskar - även fast den inte syns här!

Det vi behöver av dig för att kunna ge en så bra uppföljning som möjligt är att du försöker svara på dessa frågor så bra du kan:

 • Vilka system vill du integrera?
 • Vilka use cases ska stödjas?
 • Vad är must-haves och vad är nice-to-haves?
 • Hur stora datamängder pratar vi om uppskattningsvis?
 • Måste synkroniseringen ske i realtid eller räcker det med daglig uppdatering?
 • Önskar ni att vi tar ansvar för hela arbetet, eller önskar ni oss som rådgivande part?
 • Har ni en befintlig integrationsplattform  eller något annat vi bör känna till?

Om du saknar svar på en eller flera frågor ovan är det så klart inga problem - vi hjälper dig att ta fram en bra kravspecifikation!

Offertförfrågan