Salesforce

Få den perfekta kopplingen som digitala marknadsförare och säljare letar efter.
Begär offert

(Integrations­översikt)

Hubspotintegrationer >> Integrationer >> Salesforce

 

Salesforce by Invise - Integrationsöversikt

Integrera Salesforce med HubSpot

Salesforce är ett av de mest välanvända systemen som finns - och det finns anledningar! Om du arbetar i stort företag och har ett behov av komplexa försäljningsstrukturer är Salesforce vanligtvis det givna CRM-valet. Men där Salesforce saknar i marknadsföring, intuitivitet och lättsmälta rapporter går HubSpot in och löser den biten. Även om HubSpot också är en fullt kompatibel CRM-plattform som passar nästan alla, vet vi också att det kan vara en läskig uppgift att flytta 100+ säljare till ett helt nytt system.

Det stora problemet med att använda ett separat system för försäljning vs marknadsföring vs kundsupport är att du kommer att tappa koll på hela kundresan och du kommer också att kämpa för att rapportera kring ROI och kunna ta datadrivna beslut. Vi har lösningen. Genom att använda vår långa erfarenhet av att installera den inbyggda integrationen för Salesforce och HubSpot ser vi till att du drar de bästa fördelarna av de två systemen och ser till att data inte blir störig eller fel.

Det är faktiskt rätt enkelt att konfigurera den inbyggda HubSpot/Salesforce-integrationen. Det är också lika lätt att av misstag radera alla dina Salesforce-möjligheter genom att klicka på en knapp om du inte är 100 % säker på vad du gör. Invise vet vad vi gör!

Integrations­funktioner

Det bästa av två världar

Salesforce är ett omfattande CRM-system - det är fakta. Men HubSpot skulle också krossa funktionerna en marknadsavdelning behöver och behovet av en helhetsbild på nolltid. Genom att ansluta dessa system kan varje team fortsätta att arbeta i sin hemmiljö - med fördelen att dela affärskritisk information som hjälper dig att investera dina pengar klokt och i slutändan stänga fler affärer.


Synka endast kontakter och företag som är relevanta för varje team

Ett av de största problemen med att koppla Salesforce till ett annat system är rädslan för rörig data och tappa strukturen i sitt CRM. Invise hjälper dig att ställa in integrationen efter dina behov. Till exempel; ett lead som inte är kvalificerad kanske inte kommer in i Salesforce förrän det är kvalificerat av marknad. Och en betalande kund kanske inte borde få ett erbjudande riktat till icke-betalande kunder. Denna integration hjälper dig att bestämma vem som äger vad.


Att koppla ihop gapet mellan marknadsföring och försäljning

Det är bara att inse det. Marknadsföring behöver insikter från försäljning för att förstå om de leads som levererats faktiskt blev en vunnen affär eller inte. Och säljare kan få draghjälp genom att känna till kontext och intresseområden hos prospektet innan de ringer det första samtalet. Den här integrationen kommer ge dig insikter för bättre affärer - för både marknadsföringsteamet och säljteamet.


Gör det rätt med en topprankad partner

Vi har redan sagt det - den inbyggda integrationen lätt att aktivera. Men det verkliga arbetet kommer ner till logiken och mappningen av integrationen. Låt ett proffs hjälpa dig - baserat på dina behov och sov gott på natten med vetskap om att ingen data skrivs över eller går förlorad.

Kategorier

  • Sälj
  • Marknad

Redo? Då kör vi!

fredrik-landstrom-integationer

Vi hjälper dig att kravställa, offerera och genomföra den integration du önskar - även fast den inte syns här!

Det vi behöver av dig för att kunna ge en så bra uppföljning som möjligt är att du försöker svara på dessa frågor så bra du kan:

  • Vilka system vill du integrera?
  • Vilka use cases ska stödjas?
  • Vad är must-haves och vad är nice-to-haves?
  • Hur stora datamängder pratar vi om uppskattningsvis?
  • Måste synkroniseringen ske i realtid eller räcker det med daglig uppdatering?
  • Önskar ni att vi tar ansvar för hela arbetet, eller önskar ni oss som rådgivande part?
  • Har ni en befintlig integrationsplattform  eller något annat vi bör känna till?

Om du saknar svar på en eller flera frågor ovan är det så klart inga problem - vi hjälper dig att ta fram en bra kravspecifikation!

Offertförfrågan