Pipedrive

Få CRM:et och marknadsplattformen att jobba ihop mer sömlöst.
Begär offert

(Integrations­översikt)

Hubspotintegrationer >> Integrationer >> Pipedrive

 

Pipedrive av Invise - Integrationsöversikt

Integrera Pipedrive med HubSpot

Pipedrive är ett CRM-system som används av många företag världen över. Pipedrive i sig är enkelt, litet och fyller ofta funktionerna som behövs för ett mindre företag. Det som däremot lyser med sin frånvaro i systemet är ett stöd för marknadsavdelningen vilket gjort att vi velat göra denna integration.

Att koppla ihop HubSpot med Pipedrive ger dig fördelar genom att dela relevant data, men också för att tillgodose behovet åt ditt företags olika team.

Integrations­funktioner

Dela information mellan Pipedrive och HubSpot

Hur många nya leads har kommit in senaste månaden? Och hur många affärer har vi stängt? Vem har öppnat senaste nyhetsbrevet? Svaren på de frågorna går bara att besvara om vi kan koppla ihop hela kundresan. Med den här integrationen delar vi information mellan de två systemen för att kunna jobba mer datadrivet.


Följ upp på dina marknadsinsatser utan antaganden

Då HubSpot kommer att stå för den sanna bilden kring hur marknad attraherar och värmer leads så stöttar Pipedrive med det businessrelaterade vad gäller säljprocess och pipeline management. Om marknadsteamet får redo på om ett lead var bra eller dåligt direkt i sitt system minskar risken för misstag och antaganden.


Rapportera på helheten

Det är ju superbra att du stänger affärer! Men vad var det egentligen som gjorde att just den affären stängdes? Företag som saknar den insikten blir bakbundna och får gissa sig fram till nästa satsning. Eftersom att data delas mellan de olika systemen i denna integration så kan vi rapportera på relevanta KPIs och även få insikter om vår ROI.


Få kontexten som hjälper dig stänga affärer

I ett samtal med en kund är det en enorm fördel att veta vad de är intresserade av, om de är inlästa på ämnet och hur pass nära beslut de är. Insikter från HubSpot kan leverera den här datan direkt till Pipedrive vilket stöttar dig i bättre outreach.

Kategorier

  • Sälj
  • Marknad

Redo? Då kör vi!

fredrik-landstrom-integationer

Vi hjälper dig att kravställa, offerera och genomföra den integration du önskar - även fast den inte syns här!

Det vi behöver av dig för att kunna ge en så bra uppföljning som möjligt är att du försöker svara på dessa frågor så bra du kan:

  • Vilka system vill du integrera?
  • Vilka use cases ska stödjas?
  • Vad är must-haves och vad är nice-to-haves?
  • Hur stora datamängder pratar vi om uppskattningsvis?
  • Måste synkroniseringen ske i realtid eller räcker det med daglig uppdatering?
  • Önskar ni att vi tar ansvar för hela arbetet, eller önskar ni oss som rådgivande part?
  • Har ni en befintlig integrationsplattform  eller något annat vi bör känna till?

Om du saknar svar på en eller flera frågor ovan är det så klart inga problem - vi hjälper dig att ta fram en bra kravspecifikation!

Offertförfrågan