OneSignal

Använd HubSpot för att trigga SMS, push- och in-app-notiser.
Begär offert

(Integrations­översikt)

Hubspotintegrationer >> Integrationer >> OneSignal

 

OneSignal av Invise - Integrationsöversikt

Integrera OneSignal med HubSpot

2021 började vi på Invise använda OneSignal som vårt go-to-system för alla typer av pushnotiser. Då vi blev väldigt imponerade av den sömlösa integrationen med HubSpot bestämde vi oss för att inleda ett partnerskap 2022. I det här integrationen fungerar HubSpot som själva motorn för data, triggers och automation, medan OneSignal förlänger HubSpot från att vara ett e-postverktyg till att vara andra kommunikationstyper som realtids- eller automatiserade sms och pushnotiser.

HubSpot har även själva investerat i OneSignal och ger oss ett ytterligare bevis på att detta är framtiden. HubSpot är inte längre likställt med klassiskt "B2B" och långa säljcykler, utan kan också användas för B2C, SaaS-företag och commerce-företag runt om i världen.

Integrations­funktioner

Utöka HubSpot till mer än e-post

Genom att använda HubSpot + OneSignal-integrationen kan vi anpassa och skapa personliga pushar direkt på din webb, mobilapp eller plattform/programvara. Låt oss säga att du driver en konkurrent till Uber. En användare av dina tjänster har varit aktiv och använt taxibilar minst 10 gånger det här året, men av någon anledning inte gjort en resa senaste månaden. Använd HubSpot och OneSignal-integrationen för att skicka en pushnotiser som erbjuder 20% rabatt på nästa resa. Smidigt!


Använd HubSpot som source-of-truth för kundresor

Genom att inte använda separat push-programvara som exempelvis Firebase kan vi behålla 360-vy över kunden i HubSpots CRM. Baserat på segment eller triggers som du anser lämpliga kan du nyttja data du har i HubSpot för att ge kunden en liten reminder - direkt i deras ficka.


Anpassa dina onboarding-processer

Låt oss säga att du är en SaaS-leverantör och vill minska churn på den där 7-dagars testperioden som ni erbjuder. Istället för att manuellt hålla koll på allt, använd OneSignal för att tillhandahålla in-app-notiser och guidade onboardingar. Det ger kunden bästa förutsättningarna och kunskapen att förstå din mjukvara - utan att ni lyfter ett finger


Pusha realtidsdata

Istället för att bara använda HubSpot för att värma leads eller trycka dem ner i tratten, hjälper HubSpot och OneSignal dig att pusha relevant information till dina kunder som en del av upplevelsen. Så snart något händer - ett köp, nya odds eller efter 30 minuter av inaktivitet - använd HubSpot och OneSignal för att hjälpa till!

Kategorier

 • Sälj
 • Övrigt
 • Marknad
 • Kundtjänst
 • Webb/CMS

Redo? Då kör vi!

fredrik-landstrom-integationer

Vi hjälper dig att kravställa, offerera och genomföra den integration du önskar - även fast den inte syns här!

Det vi behöver av dig för att kunna ge en så bra uppföljning som möjligt är att du försöker svara på dessa frågor så bra du kan:

 • Vilka system vill du integrera?
 • Vilka use cases ska stödjas?
 • Vad är must-haves och vad är nice-to-haves?
 • Hur stora datamängder pratar vi om uppskattningsvis?
 • Måste synkroniseringen ske i realtid eller räcker det med daglig uppdatering?
 • Önskar ni att vi tar ansvar för hela arbetet, eller önskar ni oss som rådgivande part?
 • Har ni en befintlig integrationsplattform  eller något annat vi bör känna till?

Om du saknar svar på en eller flera frågor ovan är det så klart inga problem - vi hjälper dig att ta fram en bra kravspecifikation!

Offertförfrågan