NetSuite

Synkronisera kontakt-, företags- och produktinformation mellan NetSuite och HubSpot.
Begär offert

(Integrations­översikt)

Hubspotintegrationer >> Integrationer >> NetSuite

 

NetSuite av Invise - Integrationsöversikt

Integrera NetSuite med HubSpot

NetSuite är en molnbaserad programvara för Enterprise Resource Planning (ERP) som ger företag en uppsjö av applikationer för att hantera ekonomi, verksamheten och kundrelationer. NetSuites programvaru-svit inkluderar appar för finansiell hantering, inventering och orderhantering, upphandling, produktionshantering, supply chain-hantering, HR-management och e-handel.

Att dra nytta av NetSuites krafter och insikter i HubSpot-plattformen ger dig en bättre översikt över kundresan, en mer sömlös koppling mellan sälj, marknadsföring, ekonomi och operations, men möjliggör också för dig att använda rätt programvara för just dig, beroende på din roll.

Integrations­funktioner

Förbättrad synlighet

Integrationen skapar bättre synlighet av kunddata över båda plattformarna, vilket ger dig en mer komplett bild av era kunder och prospekt.


Ökad effektivitet

Genom att automatisera överföringen av data mellan de två plattformarna kan du spara tid och minska fel som är associerade med manuell administration.


Bättre leadhantering

Integrationen gör det möjligt för dig att hantera leads mer effektivt genom att synka information om leads och prospekt mellan båda plattformarna, vilket gör det möjligt för bättre lead nurturing och slutligen konvertering.


Förbättrade säljprocesser

Integrationen gör det möjligt för ditt säljteam att få tillgång till relevant kundinformation från NetSuite inom HubSpots gränssnitt, vilket gör det möjligt för er att bättre förstå kundbehov och avsluta affärer mer effektivt.

Kategorier

  • Business & ekonomi
  • Sälj
  • Övrigt

Redo? Då kör vi!

fredrik-landstrom-integationer

Vi hjälper dig att kravställa, offerera och genomföra den integration du önskar - även fast den inte syns här!

Det vi behöver av dig för att kunna ge en så bra uppföljning som möjligt är att du försöker svara på dessa frågor så bra du kan:

  • Vilka system vill du integrera?
  • Vilka use cases ska stödjas?
  • Vad är must-haves och vad är nice-to-haves?
  • Hur stora datamängder pratar vi om uppskattningsvis?
  • Måste synkroniseringen ske i realtid eller räcker det med daglig uppdatering?
  • Önskar ni att vi tar ansvar för hela arbetet, eller önskar ni oss som rådgivande part?
  • Har ni en befintlig integrationsplattform  eller något annat vi bör känna till?

Om du saknar svar på en eller flera frågor ovan är det så klart inga problem - vi hjälper dig att ta fram en bra kravspecifikation!

Offertförfrågan