Monitor ERP

Tillverkningsindustrins affärssystem i symbios med HubSpot.
Begär offert

(Integrations­översikt)

Hubspotintegrationer >> Integrationer >> Monitor ERP

 

Monitor ERP av Invise - Integrationsöversikt

Integrera Monitor ERP med HubSpot

Monitor ERP är ett framstående affärssystem som främst riktar sig till kunder inom tillverkningsindustrin. Plattformen ger dig insikter och processtyrning för bland annat lager, ekonomi, tidrapportering och produktionsplanering.

I sin koppling mellan Monitor ERP och HubSpot så skapas möjligheten att jobba mer enkelt och intuitivt med sin försäljning och sina marknadsföringsinsatser på ett ställe, men med möjlighet att göra en sömlös resa från marknad, sälj, teknik, tillverkning och uppföljning.

Integrations­funktioner

Få in affärskritisk information i ditt CRM

Data i Monitor ERP har ett väldigt stort existensberättigande inom din bransch, men det betyder inte att den ska vara låst i ett system. Med den här integrationen mellan Monitor ERP och HubSpot så kan vi synka datafält, relationer och produktdata direkt till ert HubSpot marknads- och säljsystem.


Följ upp dina ordrar och sälj rätt

Vid större affärer är det viktigt att man har helhetsbilden och kan kommunicera utifrån verkligheten. Allt från lagerstatus, projektuppdateringar och kunddata som hanteras i Monitor ERP kan synkas, visualiseras och tas action på från HubSpot.


Gör överlämningen från sälj till ekonomi smidig

Då vi genom att integrera Monitor ERP och HubSpot kan bestämma hur vi ska trigga data från respektive system kan vi också skapa effektiva flöden - bland annat att skapa ordrar eller fakturering baserat på deals och avtal som skapas och signeras i HubSpot. Enkelt för alla inblandade!


Rapportera på kundresor

Eftersom att Monitor ERP sitter på den hårda faktan om beställda produkter och projekt, men HubSpot kan hantera hela kundresan får vi möjlighet att rapportera på allt från vilka digitala källor som genererar mest intäkter, men också var det finns förbättringsområden att ta datadrivna beslut på.

Kategorier

  • Business & ekonomi
  • Sälj

Redo? Då kör vi!

fredrik-landstrom-integationer

Vi hjälper dig att kravställa, offerera och genomföra den integration du önskar - även fast den inte syns här!

Det vi behöver av dig för att kunna ge en så bra uppföljning som möjligt är att du försöker svara på dessa frågor så bra du kan:

  • Vilka system vill du integrera?
  • Vilka use cases ska stödjas?
  • Vad är must-haves och vad är nice-to-haves?
  • Hur stora datamängder pratar vi om uppskattningsvis?
  • Måste synkroniseringen ske i realtid eller räcker det med daglig uppdatering?
  • Önskar ni att vi tar ansvar för hela arbetet, eller önskar ni oss som rådgivande part?
  • Har ni en befintlig integrationsplattform  eller något annat vi bör känna till?

Om du saknar svar på en eller flera frågor ovan är det så klart inga problem - vi hjälper dig att ta fram en bra kravspecifikation!

Offertförfrågan