Lime

Anslut HubSpot för era marknadsaktiviteter och fortsätt använda Lime för din säljprocess.
Begär offert

(Integrations­översikt)

Hubspotintegrationer >> Integrationer >> Lime

 

Lime av Invise - Integrationsöversikt

Integrera Lime med HubSpot

Lime är en svensk CRM-leverantör som huvudsakligen erbjuder två versioner av deras CRM - Lime CRM och Lime Go. Genom att kombinera data från Lime och HubSpot Marketing Hub får du det bästa av två världar.

Den här integrationen kommer att synkronisera relevant data från var och ett av systemen, vilket ger dig möjlighet att agera på den datan oavsett om det är för marknadsförings- och kommunikationsändamål eller för att få mer kontext i dina sälj- och prospekteringsaktiviteter. Beroende på vilka fält du vill integrera ställer vi in ​​integrationen efter dina behov.

Integrations­funktioner

Bestäm vilken data som är relevant för dig

Eftersom vi bygger våra integrationer skräddarsydda efter dina behov kan du nästan göra vad än du vill. Vi har erfarenhet av att ansluta både till Lime molntjänster och on-premise versioner av deras mjukvaran.


Låt inte marknadsföringsteamet gå hungriga

Om och om har det bevisats att HubSpot är förstahandsvalet inom marknadsplattformar för skalbara kampanjer, lättanvända gränssnitt och attributionsrapportering. Låt marknadsföringsteamet göra det de är bäst på – utan att kompromissa med integriteten i säljdatan och säljprocesserna.


It takes two to tango

Sedan tidernas begynnelse har marknads- och säljteam varit frånkopplade från varandra. Med den här integrationen kommer vi att täppa till det gapet en gång för alla och ge dig de insikter och data du behöver för att kunna kopplas ihop till rätt personer vid rätt tidpunkt. Att veta vad som intresserar din presumtiva kund kommer också ge dig inom sälj en bra kickoff på er resa tillsammans.


Effektiviserad leadsgenerering

Genom att integrera Lime CRM och HubSpot Marketing Hub kan du effektivisera din process för att generera leads. HubSpot Marketing Hub kan hjälpa dig attrahera leads genom olika kanaler med allt från formulär, chatbots och landningssidor. Dessa leads kan sedan automatiskt läggas till i Lime CRM, vilket gör att ditt säljteam snabbt kan följa upp och förhoppningsvis omvandla dem till betalande kunder.

Kategorier

  • Sälj
  • Marknad

Redo? Då kör vi!

fredrik-landstrom-integationer

Vi hjälper dig att kravställa, offerera och genomföra den integration du önskar - även fast den inte syns här!

Det vi behöver av dig för att kunna ge en så bra uppföljning som möjligt är att du försöker svara på dessa frågor så bra du kan:

  • Vilka system vill du integrera?
  • Vilka use cases ska stödjas?
  • Vad är must-haves och vad är nice-to-haves?
  • Hur stora datamängder pratar vi om uppskattningsvis?
  • Måste synkroniseringen ske i realtid eller räcker det med daglig uppdatering?
  • Önskar ni att vi tar ansvar för hela arbetet, eller önskar ni oss som rådgivande part?
  • Har ni en befintlig integrationsplattform  eller något annat vi bör känna till?

Om du saknar svar på en eller flera frågor ovan är det så klart inga problem - vi hjälper dig att ta fram en bra kravspecifikation!

Offertförfrågan