Fortnox

Synkronisera produkter, få faktureringsdata och skapa kunder och orders från HubSpot deals.
Begär offert

(Integrations­översikt)

Hubspotintegrationer >> Integrationer >> Fortnox

 

Fortnox av Invise - Integrationsöversikt

Integrera Fortnox med HubSpot

Vi kan business. Och vi vet att ekonomi, försäljning och marknadsföring måste jobba ihop för att skapa transparens, förenklad rapportering och göra arbetsdagarna smidiga. Fokusera på att stänga affärer medan denna integration för Fortnox och HubSpot sköter resten!

Fortnox är Sveriges marknadsledare programvara för små och medelstora företag när det kommer till redovisning, lön och fakturering. Genom att ansluta topprankade HubSpot till din nuvarande tech stack effektiviserar du dina arbetsflöden mellan avdelningarna och gör det enkelt att hålla reda på rätt data, på rätt plats, vid rätt tidpunkt.

Du behöver inte vara tekniskt kunnig eller utvecklare för att installera denna integration – följ bara vår steg-för-steg-guide så är du igång på nolltid.

Integrations­funktioner

Du bestämmer när timingen är rätt

Genom att vi skapat så kallade “workflow custom actions” i HubSpots, kan du enkelt bestämma när du vill trigga en synk mellan systemen. Kanske vill du skapa en Fortnox-order när en HubSpot-deal har stängts, eller vill skapa ett nytt Fortnox-kundkort när en affär har skapats över huvud taget. Vår integration lämnar valet till dig!


Synkronisera din Fortnox-data till HubSpot för strukturerad orderhantering

För att stötta dig att rapportera korrekt på produktdata kopplar vår integration ihop ditt Fortnox-produktbibliotek med så kallade “HubSpot products”. På så sätt kan dina säljare enkelt associera rätt produkt med rätt deal utan att behöva oroa dig för dubbletter.


Gör din sälj- och ekonomiprocess mer effektiv

Genom att automatiskt skapa nya kunder, ordrar och rätt associerade produkter direkt i Fortnox-miljön, baserat på HubSpot-data, behöver du aldrig mer arbeta i båda systemen. Som säljare kan du istället fokusera på ditt faktiskt jobb, och när ni anser det lägligt kommer din ekonomiavdelning automatiskt att ha en färdig order skapad Fortnox för att snabbt påbörja fakturering eller relevant rapportering från ett ekonomiperspektiv.


Få insikter med delad data

Med hjälp från produktsynkroniseringen mellan Fortnox och HubSpot, och i kombination med redan inbyggda filter och segmentering i HubSpot, kan du enkelt följa upp och rapportera på sålda produkter. Genom vår integration kommer dina säljare att se ett helt nytt “CRM-kort” inne i sina deals-kort som ger insikter från Fortnox-fakturor. Betald? Försenad? Eller kanske ett uppdaterat de facto-belopp som påverkar din provision? Integrationen got you covered.

Kategorier

  • Business & ekonomi

Redo? Då kör vi!

fredrik-landstrom-integationer

Vi hjälper dig att kravställa, offerera och genomföra den integration du önskar - även fast den inte syns här!

Det vi behöver av dig för att kunna ge en så bra uppföljning som möjligt är att du försöker svara på dessa frågor så bra du kan:

  • Vilka system vill du integrera?
  • Vilka use cases ska stödjas?
  • Vad är must-haves och vad är nice-to-haves?
  • Hur stora datamängder pratar vi om uppskattningsvis?
  • Måste synkroniseringen ske i realtid eller räcker det med daglig uppdatering?
  • Önskar ni att vi tar ansvar för hela arbetet, eller önskar ni oss som rådgivande part?
  • Har ni en befintlig integrationsplattform  eller något annat vi bör känna till?

Om du saknar svar på en eller flera frågor ovan är det så klart inga problem - vi hjälper dig att ta fram en bra kravspecifikation!

Offertförfrågan