BankID

Koppla HubSpot till BankID för säker identifiering av besökare och kunder.
Begär offert

(Integrations­översikt)

Hubspotintegrationer >> Integrationer >> BankID

 

BankID av Invise - Integrationsöversikt

Integrera BankID med HubSpot

BankID är den ledande leverantören av säker identitetshantering i Sverige. Då nästan varenda svensk har BankID i din ficka så är det en enkel och standardiserad väg att identifiera individer som är relevanta för din verksamhet.

Användningsfallen för den här integrationen är vanligtvis centrerade kring två huvudmål; för att kunna identifiera en person i en konversation med denne eller för exempelvis att ge dem access och/eller begränsa vissa delar av din webbplats. Allt detta är möjligt genom att koppla HubSpot till BankID – och kan självklart skräddarsys efter dina behov.

Integrations­funktioner

Hög säkerhetsnivå kopplad till HubSpot

BankID är ett säkert digitalt identifieringssystem som används i flera länder, bland annat Sverige och Norge. Genom att koppla BankID till HubSpot kan företag verifiera identiteten på sina kunder och anställda, vilket ger ett extra lager av säkerhet. Detta kan hjälpa till att förhindra bedrägeri och obehörig åtkomst till känslig information.


Förbättrad kundupplevelse

Genom att integrera BankID med HubSpot kan företag effektivisera sin kundsupportprocess. Kunder kan använda sina BankID-uppgifter för att snabbt och enkelt autentisera sin identitet för chattar eller ärenden skapade via telefon, vilket minskar behovet av manuell datainmatning. Detta kan i sin tur förbättra den övergripande kundupplevelsen och öka kundnöjdheten.


Snabbare säljcykler

Med BankID-integration kan säljteam genomföra transaktioner snabbare och mer effektivt. Kunder kan underteckna kontrakt och auktorisera betalningar med sina BankID-uppgifter, vilket minskar tid och ansträngning som krävs för manuell hantering.


Bättre datahantering

Genom att koppla HubSpot med BankID kan företag enklare hantera kunddata och hålla den uppdaterad. BankID tillhandahåller en pålitlig källa till kundinformation, inklusive namn, adress och födelsedatum, som kan användas för att automatiskt fylla i kundregister i HubSpot. Detta kan hjälpa företag att upprätthålla korrekta och fullständiga kundprofiler och förbättra sina marknadsförings- och säljinsatser.

Kategorier

  • Övrigt
  • Kundtjänst
  • Webb/CMS

Redo? Då kör vi!

fredrik-landstrom-integationer

Vi hjälper dig att kravställa, offerera och genomföra den integration du önskar - även fast den inte syns här!

Det vi behöver av dig för att kunna ge en så bra uppföljning som möjligt är att du försöker svara på dessa frågor så bra du kan:

  • Vilka system vill du integrera?
  • Vilka use cases ska stödjas?
  • Vad är must-haves och vad är nice-to-haves?
  • Hur stora datamängder pratar vi om uppskattningsvis?
  • Måste synkroniseringen ske i realtid eller räcker det med daglig uppdatering?
  • Önskar ni att vi tar ansvar för hela arbetet, eller önskar ni oss som rådgivande part?
  • Har ni en befintlig integrationsplattform  eller något annat vi bör känna till?

Om du saknar svar på en eller flera frågor ovan är det så klart inga problem - vi hjälper dig att ta fram en bra kravspecifikation!

Offertförfrågan