Nyhet

Invise och Svenska Fönster har gjort 2023 års bästa sajt för produkter och tjänster


Svenskt trähantverk + UX-fokus = guld! Det stod klart när Invise tillsammans med Svenska Fönster vann Publishingpriset 2023 i webbkategorin “sajter som marknadsför produkter och tjänster”. 

Publishingpriset 2023 delades ut under PublishingGalan på Berns i Stockholm den 8 november. Såhär löd juryns motivering till att Invise och Svenska Fönster tog hem guldet i sin kategori:

“För en förtroendeingivande och tydligt sajt med fina produktfoton och utmärkt samspel mellan text och bild.”

– Det känns otroligt kul. Vi ser det som ett kvitto på det fantastiska arbete som teamet på Svenska Fönster och Invise har gjort tillsammans, säger Joakim Spjuth, marknadschef på Svenska Fönster.

Publishingpriset2023_em_198

“En visuell hyllning till det svenska trähantverket"

Niklas Thulin, Strategic Project Manager på Invise, är märkbart stolt över sitt team:

– Vi är så glada över det här priset, och för att vi fick förtroendet att föra ihop tre olika varumärken till ett – dessutom åt ett så anrikt företag.

Svenska Fönsters vinnarsida lanserades i april 2023, med målet att förena SP Fönster och Traryd Fönster under det nya gemensamma namnet Svenska Fönster. 

– Hemsidans design är verkligen en visuell hyllning till det svenska trähantverket. Det känns fantastiskt att det greppet tog oss hela vägen till guld, säger Invise designchef Jenny Quach.

Publicerad

Vad tyckte du om inlägget?

Läs mer