Nyhet

Invise framgångar fortsätter – ökar omsättningen med 60 procent


På Invise jobbar vi dagligen med att kombinera data med kreativitet för att stärka våra kunders varumärken och öka deras försäljning. Ett koncept som visat sig vara framgångsrikt – för trots både lågkonjunktur och pandemi fortsätter vi att växa.

Det senaste räkenskapsåret ökade vår omsättning med nästan 60 procent.

– Det har varit en otrolig resa för oss där dagarna kantats av energi, oväntade utmaningar, uppkavlade ärmar och hög laganda. Jag vet att det låter som en klyscha men jag är otroligt stolt över det vi har åstadkommit tillsammans. Självklart kommer vi bygga vidare med det otroliga momentum som genomsyrar hela Invise just nu, säger Camilla Agardh, vd för Invise.

Som ett resultat av våra framgångar har vi anställt ännu fler stjärnor inom strategi, innehållsproduktion och sälj. Allt för att kunna leverera ännu mer träffsäkert till våra kunder – med målet inställt på att bli Europas främsta byrå med branschens bästa specialister!

Olivia Maurer är anställd som ny redovisningsansvarig. Hon ersätter Camilla Beijer som tar klivet upp och fortsätter som strategisk rådgivare på Invise.

Nyanställda för hösten är även videoproducenten Gustav Hugosson, Growth Manager Alexa Theron, Rasmus Eljanskog och Sofia Zetterqvist som förstärker copywriter-teamet, samt Pontus Lindgren och Kaspars Lukins som går in som Performance Marketing Managers.

– Tillväxt är fantastiskt kul och kommer alltid vara en del i hur vi är som organisation. Men tillväxt i sig är inte viktigast, utan det är hantverket och kundupplevelse. Därför ökar vi nu vårt fokus på innovation, samspel mellan olika affärsområden och en ännu bättre servicenivå. Vi har otroligt mycket spännande på gång och stundande lågkonjunktur eller ej så är vår ambition att gå stadigt framåt och positionera oss starkare som en handlingskraftig, resultatstyrd och nytänkande byrå, säger Camilla Agardh.

Vi har idag ett hundratal kunder främst inom B2B, bland annat Vattenfall, HiQ, ICA Gruppen och Wise group. Vi är den enda svenskägda byrån som är Elite-certifierad HubSpot-partner.

Vill du också vara en del av framgångssagan? Boka 30 minuters kostnadsfri rådgivning med en av våra specialister för att ställa frågor och höra om hur vi kan hjälpa dig.

Publicerad

Vad tyckte du om inlägget?

Läs mer