Strategisk projektledare inom webb


Här ser du några exempel på hemsidor vi gjort med detta i åtanke:

www.winningtemp.com

www.jr-agency.com

www.wiseit.com

För att kunna göra detta och mycket mer behöver vi en projektledare. Du ska ha erfarenhet av att jobba med hemsidor sedan tidigare. Oavsett om det är att du suttit med webb inhouse eller från byrå söker vi dig som vill vara med och ta vår webbavdelning till att leverera hemsidor inom internationellt högsta klass för företag inom B2B och SaaS!

Det här är vad du ska göra hos oss

Du kommer ha en central roll i alla våra webbprojekt och vara den viktiga länken mellan våra designers, webbutvecklare och kunder och du håller i planerings- och uppföljningsmöten internt likväl som med kund. Din uppgift blir helt enkelt att vara med och säkerställa att våra webbprojekt flyter på bästa sätt! Till din hjälp har du en webbstrateg samt ett team av utvecklare, designers och copywriters.

Vem är du?

Med rätt inställning, driv och energi, kommer du långt hos oss. Vi tycker nämligen personligheten är viktig. Och eftersom vi har fria arbetstider, behöver du ha förmågan att se helheten, ta ett stort eget ansvar och egna initiativ.

Du har säkerligen jobbat som projektledare, webbstrateg eller liknande tidigare. Det är fördelaktigt om du känner till systemet WordPress, men det behöver inte vara som utvecklare. I dag arbetar du kanske på en webbyrå eller liknande och gillar att hålla ihop processer och se till att ”jobbet blir gjort” genom tydlighet, kommunikation och struktur!

Är vi rätt för dig?

Vi på Invise skulle beskriva oss själva som ett modernt, kreativt och nytänkande företag. Vi har fria arbetstider, vi värdesätter egna initiativ och vi är måna om att alltid göra det där lilla extra för både oss själva och våra kunder. Vi älskar det vi gör och tillåter du oss att bli lite självgoda för en sekund så tycker vi att vi är riktigt grymma på webbutveckling och Inbound Marketing. Det senaste året har vi vuxit en hel del som företag och haft glädjen att välkomna flera nya medarbetare. Nu kanske det är din tur. Kolla in oss här eller läs om vår kultur här.

Jag vill söka!

Hör av dig direkt och skicka gärna med något du har varit med och drivit eller arbetat med. Även om vi tar emot ansökningar i precis alla kanaler så föredrar vi om vi får det på mail: jobb@invise.se. Märk mailet med Projektledare Webb och skicka med CV, personligt brev och gärna en länk till din LinkedIn profil.

Webb är dött – länge leve webb! Just nu har vi en intensiv dialog internt om hur vi kan höja nivån ännu mer i våra webbprojekt. Interaktivitet, chattbotar, AI liknande funktioner och coola animationer varvas med UI/UX, intuitiv navigering och smarta konverterinsgpunkter.

Publicerad

Vad tyckte du om inlägget?

Läs mer