Marknad

Nu är det jul igen!


Nya lokaler

Invise gick från ett sjörövarskepp till en lyxyacht! Vi har alltid varit stolta över vårt arbete och våra kunder, men nu tog vi det till en ny nivå – med lokaler som gjorde oss minst lika stolta.

Daddy Fitness

Under våren och hösten har alla som velat fått gå till en personlig tränare, Daddy Fitness,  som bidragit med såväl nära döden-upplevelser som rejäl livspepp!

Spännande kunder

Vi har fördjupat relationen med nuvarande kunder och fått nya och även globala projekt som hjälpt oss att bredda vår kompetens inom nya branscher. Nu har vi kunder inom allt från rekrytering, företagssäkerhet, komplexa IT-system till verksamhetsutveckling och plastikkirurgi.

Room Escape

Room Escape blev en riktig hit på kontoret och tillsammans löste vi kluriga gåtor som räddade världen. Bra tips till er som liksom vi föredrar aktiva företagsaktiviteter.

Biljardkvällar

Varannan onsdag får de som vill spelat biljard på ett ställe i närheten, JoLo & Co, vilket har blivit en härlig tradition där vi får umgås lite extra utanför jobbet.

Eskalerande bilder i slack

Slack (internchatt) framkallar många garv. Vårt bästa recept för snabb kommunikation, efterlysningar av lunchkompisar och snabb spridning på bra skämt.

Tack för 2016! Nästa år väntar större lokaler, nya medarbetare och spännande projekt. Vi hörs då! 🙂

Nu har snart ännu ett år gått och Invise har vuxit som bara den. I slutet av 2015 var vi 12 personer på kontoret och ett år senare har vi blivit 18 (soon to be 22!) I årets sista blogginlägg har jag frågat mina kollegor om vad som har varit höjdpunkterna under 2016.

Publicerad

Vad tyckte du om inlägget?

Läs mer