Kan du JavaScript?


Rollen är främst koncentrerad till ett helt nytänkande (och topphemligt!) projekt som vi kommer att lansera under våren 2017, alltså väldigt snart! I projektet kommer du att vara med och utveckla något som kommer att skaka om branschen rejält, vilket ställer krav på att du vågar tänka bortom hur saker “brukar vara”.

Vi tror att du har ett par års erfarenhet i rollen och att du är redo för att testa på något nytt – och kanske helt okänt.


Kompetens

Krav: Kunskap om HTML, CSS och JavaScript. Förståelse för objektsorienterad JavaScript.
Bonus: Kunskap om PHP eller likvärdigt backend-språk är meriterande.
Superbonus: Erfarenhet av klientbaserade JavaScript-ramverk såsom Aurelia, React eller Angular och av REST-APIer är starkt meriterande.


Arbetsfördelning

90 % programmering
Större delen av dagen kommer du att knacka kod, bolla idéer med projektledare och strateg, samt kompromissa med vår designer.
9% research
Ingen kan allt. 9 % av tiden kommer Google att vara din bästa vän, för att lösa problem, men även finna inspiration till nya grepp och kodrader.
1 % Giphy
Vi slackar en hel del i jobbet. Än mer sedan Giphy-pluginet återaktiverades.


Egenskaper

En del egenskaper kan vara särskilt bra att ha som JavaScriptutvecklare på Invise. Till exempel gillar vi att lyssna på musik när vi arbetar, bolla idéer i landskapet och att inspireras av varandra. Utöver detta tycker vi att följande är extra viktigt:

– Respekt för ditt yrke. Hos oss blir du en specialist som vägrar fulkoda, står upp för dina idéer och delar din kompetens. Du hänger med i det senaste inom JavaScript-utveckling och letar ständigt efter nya inspirationskällor.

– Självinsikt. För att orka leverera på topp krävs det att energidepåerna fylls på. På jobbet balanserar vi detta genom lunchträning, fruktpauser och AW:s, men vi tror att du även har detta i bakhuvudet när du är ledig. Oavsett om du laddar genom träning, bra mat eller seriemaraton.


Praktisk info

– Tjänsten är en heltidstjänst om 40 timmar/vecka. Timmarna fördelas efter eget ansvar.
– Start enligt överenskommelse.
– Kontoret ligger på Kungstensgatan 48, nära tunnelbanestationerna Odenplan och Rådmansgatan.
– Vår arbetsplats är aktivitetsbaserad, vilket innebär att vi har möjlighet att variera våra arbetsytor utifrån behov, energinivå och humör.


Ansökan

Vi tar emot ansökningar i precis alla kanaler, men även via jobb@invise.se. Märk din ansökan med “JavaScriptutvecklare” och bifoga ett CV+personligt brev (och gärna en länk till din Github- eller LinkedIn-profil). Föredrar du att visa din kompetens på annat vis? Surprise us!


Om Invise

Knacka kod 00:00-23:59. På Invise har vi fria arbetstider, vilket innebär att vi arbetar när vårt flow är som bäst. För dig som är JavaScriptutvecklare betyder detta att du själv kan disponera dygnets 24 timmar så som det passar dig, så länge du bidrar till att leverera grymma resultat. Det senaste året har vi vuxit en hel del som företag och haft glädjen att välkomna flera nya medarbetare. Spana in dem här och läs mer om vår företagskultur här.

Vi ser fram emot din ansökan! ??

Bra! Vi söker nämligen en JavaScriptutvecklare som vill hjälpa oss att revolutionera en av världens mest traditionella branscher.

Publicerad

Vad tyckte du om inlägget?

Läs mer