Marknad

Nu söker vi på Invise 2 strategiska account managers inom digitalt!


Om Invise
Vi på Invise skulle beskriva oss själva som ett modernt, kreativt och nytänkande företag. Vi har fria arbetstider, vi värdesätter egna initiativ och vi är måna om att alltid göra det där lilla extra för både oss själva och våra kunder. Vi älskar det vi gör och tillåter du oss att bli lite självgoda för en sekund så tycker vi att vi är riktigt grymma på webbutveckling och inbound marketing.

Det senaste året har vi vuxit en hel del som företag och haft glädjen att välkomna flera nya medarbetare. Vi har faktiskt blivit så många att en uppgradering till ett större kontor står på agendan. Nu är bara frågan: Vill du bli vår 11:e/12:e kollega och bli en del av vår framtid?

Tjänsten som Account Manager
I din vardag hos oss på Invise kommer du att få träffa många spännande kunder, fokusera på nätverkande (både live och genom aktivitet i sociala medier) och arbeta med komplex B2B-försäljning. Vi hoppas också att du kommer att växa vidare i rollen som Account Manager där du kombinerar både sälj och strategiskt arbete för kund samt har eget leveransansvar. För att lyckas i den kombinerade rollen krävs god förståelse för digital marknadsföring och företagande. Vårt kontor ligger centralt beläget i Vasastan (Rådmansgatan/Odenplan) och förutom ett bekvämt läge får du också ett riktigt härligt gäng kollegor.

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för försäljning och har passion för digital marknadsföring!

Krav
– Du ska ha erfarenhet av B2B-försäljning
– Du ska ha erfarenhet av digital marknadsföring (sälj eller utfört)
– Du ska vara väl bevandrad inom sociala medier
– Du trivs med och hanterar väl frihet under ansvar

Meriterande
– Kompetens inom inbound marketing

Låter det här intressant? Eller tror du dig ha en vän som skulle briljera i rollen?

Isåfall: Ansök via jobb@invise.se, märk ämnet med ”Account Manager” och bifoga CV, personligt brev och gärna en länk till din LinkedIn profil!

Publicerad

Vad tyckte du om inlägget?

Läs mer