Sälj

Vi söker en Inbound Specialist / Säljare


Det här är vad du ska göra hos oss

Du kommer ha en central roll på Invise, då du som arbetar med försäljning ansvarar för att inleda samarbeten med nya kunder som passar oss. Din roll innebär också att vara den viktiga länken mellan kund och det team på Invise som kunden blir tilldelad. Din uppgift är helt enkelt att kontakta inkommande leads, boka möte och driva igenom affären. Därefter ansvarar du för överlämning till teamet på Invise och kommer även att ha fortsatt kontakt med kunden för eventuella uppsälj bland annat. Det kommer att krävas grym kunskap inom digital marknadsföring och Inbound för att lyckas i denna roll, och till din hjälp för att lära dig har du två andra Inbound Specialister som står redo!

Vem är du?

Personligheten är viktig för oss. Nästan viktigare än din tidigare erfarenhet. I en säljroll på Invise är dina viktigaste attribut att du är bra på att tala för dig, har självförtroende nog att våga utmana kunder och att du har en passion för försäljning. Och eftersom vi har fria arbetstider, behöver du ha förmågan att se helheten, ta ett stort eget ansvar och egna initiativ. Du har troligtvis jobbat som säljare tidigare, eller i alla fall i en roll där du är van vid kundkontakt och att hålla möten. Det är fördelaktigt om du känner till systemet HubSpot, men det är inget krav. I dag arbetar du kanske i en säljroll där du tröttnat på att ringa kalla samtal, vill arbeta i en mer senior roll och känner att du vill utvecklas inom digital marknadsföring.

Är vi rätt för dig?

Vi på Invise skulle beskriva oss själva som ett modernt, kreativt och nytänkande företag. Vi har fria arbetstider, vi värdesätter egna initiativ och vi är måna om att alltid göra det där lilla extra för både oss själva och våra kunder. Vi älskar det vi gör och tillåter du oss att bli lite självgoda för en sekund så tycker vi att vi är riktigt grymma på webbutveckling och Inbound Marketing. Det senaste året har vi vuxit en hel del som företag och haft glädjen att välkomna flera nya medarbetare. Nu kanske det är din tur. Kolla in oss här eller läs om vår kultur här.

Jag vill söka!

Hör av dig direkt.  Även om vi tar emot ansökningar i precis alla kanaler så föredrar vi om vi får det på mail: malena@invise.se. Märk mailet med inbound specialist och skicka med CV, personligt brev och gärna en länk till din LinkedIn profil.

Vi söker en säljare med genuint intresse för digital marknadsföring!

Invise växer så det knakar och i och med det så behöver vi utöka vårt säljteam. Vi är påväg mot nya höjder och vill ha med en driven, passionerad säljare på resan! Du ska gärna ha erfarenhet av försäljning sedan tidigare och det är ett plus om du har koll på Inbound Marketing och HubSpot.

Publicerad

Vad tyckte du om inlägget?

Läs mer