Recruiment marketing

“Det känns ju nästan för bra för att vara sant”


Jag har börjat som Inbound Specialist, vilket innebär att jag kommer att finnas till hands för att rådgiva, inspirera, klargöra vad inbound innebär och tillsammans med kund se om Invise kan hjälpa er som är intresserade. Det är så jag beskriver det som med samlingsnamn kallas: B2B-försäljning. Det är precis det jag har arbetat med de senaste tre åren, och trots att jag trivdes bra på min tidigare arbetsplats hamnade jag alltså här på Invise.

Därför valde jag Invise som arbetsgivare

Jag skulle kategorisera mig som en ”typisk” millennial i mitt mindset och min inställning till arbete och arbetsplats. Det är otroligt viktigt att kunna arbeta när jag är som mest produktiv och att jag kan göra det varifrån som helst. Det kan jag göra här. Jag har även getts möjligheten att skapa mitt alldeles egna sätt att möta kunden på, så att mina starka sidor kommer till sin rätt. Det är några av anledningarna till varför jag valde att byta från en redan bra arbetsplats till en som jag kategoriserar som ännu lite bättre!

Vi har en egen bibel  Läs om hur det är att vara en del av Invise! Till handboken

Allt kändes upp och ned.. i tre dagar

Att byta arbetsplats är alltid omtumlande. Nya kollegor, ny miljö, nya arbetsuppgifter och nya termer att lära sig. Det känns nästan som att hela ens värld har vänts upp och ned, och precis så kände jag i måndags. På torsdagen hade jag dock landat och stod på två fötter igen med en tydlig vision. Det gick ju galet snabbt, eller hur? Givetvis har jag massor att lära men jag har redan fullt upp och får ta eget ansvar. Jag behandlas som de som arbetat här länge, vilket betyder att Invise litar på min kompetens, på riktigt!

Här faller livets pusselbitar på plats

På Slack-kanalen dyker notiser upp om att någon arbetar hemma. En annan kommer in efter lunch för att de vill träna på förmiddagen. Någon går hem vid 14 för att de behöver hämta på förskolan, och har därför varit på kontoret sedan 6 på morgonen. Det är tydligt att här kan i stort sett alla få livets pussel att gå ihop. Detta är jag också övertygad om är anledningen till den enorma arbetsglädje som fyller kontoret, vilken smittar av sig rejält!

Jag och Malin sa att det som stod i handboken kändes för bra för att vara sant, men vet ni vad det bästa är? Att det inte alls är så. Det är bara sant, och det har jag märkt från dag ett. Det känns ganska fantastiskt!

“Det känns ju nästan för bra för att vara sant”, sa jag och Malin, som också började på Invise tidigare i veckan, till varandra vår första dag. Det vi reagerade på var handboken för anställda på Invise. Den innehåller bland annat fria arbetstider, fri semester och möjlighet att arbeta från andra länder.

Publicerad

Vad tyckte du om inlägget?

Läs mer