Jenny Quach

Head of Creative and Performance

Om Jenny

Mitt intresse för design och allt som är visuellt snyggt började redan när jag var väldigt liten. Jag var den lilla tjejen i den stora tjocka släkten som såg upp till sina äldre, coolare kusiner och farbröder som jobbade med sina bara händer och var kreativa på ett sätt som är ovanligt idag. Har vi inget lim hemma? Använd kokt ris! Säljs det inte sojamjölk nånstans i Sverige? Lugnt, vi gör vårt egna!

För att passa in började även jag få ut mitt kreativa utlopp genom att rita mycket både på papper och digitalt på Paint. Och då menar jag mycket. En av mina farbröder introducerade mig till slut till Photoshop när jag var 12 (införskaffat med olagliga medel, såklart) och jag blev genast besatt. Utan att vara något vidare engelska så hade jag ändå tålamodet och motivationen för att lära mig allt om programmet, färglära, hur man ritar kroppens anatomi, retuschering etc.

Idag tror jag mycket av min nyfikenhet och viljan att alltid lära mig något nytt lever kvar. Det stärker mig och mitt självförtroende till mitt hantverk. Och jag känner fortfarande samma sorts glädje som jag gjorde när jag var liten när jag kan sitta i timmar och fokusera på en sak som för andra verkar trivialt.