Invise stärker sin position som Sveriges främsta HubSpot-byrå – Fredric Carlsson blir ny säljchef


Trots både pandemi och lågkonjunktur fortsätter Invise att växa. Den senaste rekryteringen är Fredric Carlsson som kliver in som Head of Sales på bolaget. Hans bakgrund från både HubSpot och Salesforce gör att vi stärker vår position ytterligare som Nordens främsta HubSpot-byrå.

Fredric Carlsson har en lång bakgrund från SaaS-bolag, bland annat har han varit Senior Account Executive hos HubSpot och haft flera olika säljroller under tre år när Vainu etablerade sig i Norden. Nu senast kommer han från en roll som Account Executive på den amerikanska CRM-giganten Salesforce där han arbetade mot svenska B2B- och B2C-bolag.

– Vi är otroligt glada och taggade över att ha Fredric Carlsson som ny kollega och vår Head of Sales. Förutom att han kan branschen utan och innan så kommer han med härlig energi och skärpa in i teamet. Hans framåtanda och vilja att hitta de lösningar som får våra kunder att hamna i absoluta framkant är något vi tror kommer ha en direkt påverkan på dem, säger Camilla Agardh, CEO på Invise.

Vi på Invise arbetar med att stödja företag i deras tillväxtresa genom att skapa samverkan mellan sälj, marknad och teknik. Som resultat av vårt engagemang i att leverera kvalitet och innovation är vi den första och enda byrån i Sverige som nått Elite-partnernivå hos HubSpot. Vi rankas dessutom bland de tio främsta HubSpot-byråerna i världen.

– Det känns väldigt bra att börja på Invise! Under min tid på HubSpot fick jag chansen att jobba mycket med Invise och efter att ha lärt känna teamet och kollegorna bakom är jag övertygad om att vi går en väldigt stark framtid till mötes. Positioneringen mot både kund och HubSpot känns helt rätt och jag ser fram emot att tillsammans med teamet hjälpa växande bolag ta nästa steg i sin tillväxtresa, säger Fredric Carlsson, Head of Sales på Invise.

Publicerad

Vad tyckte du om inlägget?

Läs mer