Fredrik Fernström

Founder and Strategist

Om Fredrik

I skrivande stund är det smått blankt. Jag behöver nog bara få igång tankarna... Vem är Fredrik Fernström? Att skriva om mig själv är utmanande - är det för att jag är så otroligt ödmjuk? Nä det är nog önsketänkande. Men en sak är säker: den Fredrik som startade företag för mer än 10 år sedan gjorde det inte av ödmjukhet utan av hunger. Att vilja visa för mig själv och för andra vad jag kan. Den drivkraften finns kvar, fast den har tagit en annan form. Entreprenörskapet är fortfarande definitionen av hur jag uppfattar mig själv. Kreativ, visionär och ser möjligheter över allt. Jag vill bygga, bygga och bygga. Men också stökig ibland med många bollar i luften, det har sina för och nackdelar.

Är nog i en fas där entreprenörskapet handlar mer om min egna mognad än om att bevisa. Har börjat landa i att 'pain is progress' och att bygga företag är oerhört svårt, därför är det också förbannat kul. Av allt vi har uppnått med Invise (än så länge) är jag mest stolt över att vi faktiskt kan kalla oss ett framgångsrikt bolag samtidigt som vi har en fri, engagerad och händelserik kultur. Förstår att det låter lite som en klyscha men det må så va.

Framåt ser jag att vi kommer stärka vår position som en affärsmässig byrå där vi utvecklar våra kunder på många plan. För individen på Invise kommer vi jobba mer på utveckling som spänner utanför yrkesrollen. Att vi växer mentalt är ett stort ansvar. Men så gillar vi ju att ge oss i kast med rejäla utmaningar. Tror faktiskt att nyckeln till framgångsrika bolag mer och mer kommer handla om just det, att se till utveckling som är större än bara det individuella kompetensområdet. Jag tycker också vi är på väg i precis den riktningen!