Vår framgång är en konsekvens av vår kultur

Ärligt talat – att skriva företagets ”om-oss-berättelse” är inte enkelt. Och då är copy något vi jobbar med dagligen! Det är lätt att fastna i klyschor eller bli för klämkäck. Varför är det lättare att beskriva någon annan än sig själv?

Kanske för att precis som var och en av oss har olika sidor, humör och utvecklingsfaser så har ett företag dessa perioder. Ibland är varenda steg och ord glasklart och ibland krävs det kreativitet, mod, insikt och envishet för att hitta vidare. Invise är sannerligen inte samma företag idag som när vi startade. För Invise började som ett litet passionerat bolag inom webb och är idag inte så litet längre, men vi är fortfarande samma företag. En samling knäppstollar, träningsfreak, nördar och kanske mest av allt, kollegor och vänner.

Invise är ett passionerat och drivet företag. Vi värdesätter en transparent, mänsklig och ärlig kultur och vi samlas kring det faktum att vi vill göra något riktigt jäkla bra, för oss och våra kunder. Att vara en galen och rolig arbetsplats, som växer för varje dag som går och som förhoppningsvis ger ett starkt intryck, och avtryck hos våra kunder, är något vi är stolta över!

Vår syn på att jobba

Vi har uppmärksammats en hel del för vår syn på arbete. Här arbetar alla med fria arbetstider och vi inte bara tillåter utan uppmuntrar till att man ibland jobbar från annat håll. Kort och gott är det precis som det låter, du kommer och går när du vill. Och vill du jobba hemma då och då så är det helt fine! För den som jobbat här minst ett år kan vi även erbjuda möjlighet att jobba från annan ort under några veckor eller kanske en månad (så länge det funkar med din arbetsroll).

Varför har vi det så här? Helt enkelt för att vi tror på det. Vi gillar frihetskänslan! Jobba ska vara en del av livet, inte något man tvingas göra för att sedan kunna leva livet vid sidan av!

Några som uppmärksammat oss för vårt sätt att arbeta:

Invise i media
Invise uppmärksammas i media