Säg hej till vårt systerbolag – Ment!

Under 2017 lanserade vi tjänsten Ment. Det är något vi har gått och tänkt på länge. Att det behövs en nytänkande plats för talanger att söka jobb och utveckla sin karriär. Vi vet att det redan finns mängder med liknande ställen för detta – men till saken hör att vi inte tycker att marknaden har hängt med. Dagens jobbplattformar känns förlegade och bakåtsträvande. Istället vill vi skapa ett ställe där det är roligt och på alla sätt och vis lättare att lyckas bättre med sin karriär.

Vi vill också göra något som ger mer kontroll till talangerna. Vi har bestämt oss att alltid sätta talangen i fokus, och skapar genom detta något som gynnar den som söker jobb. Vår målgrupp är också personer som kört fast men som inte riktigt vet hur de ska ta steget vidare. Vi har hört och träffat allt för många som blivit kvar allt för länge i en arbetsroll som inte är helt rätt. Och det är inte bra för någon.Ment resultat

Ett Passion Project av Invise

Vår vision är att Ment ska vara globalt. Vi tar heller inte betalt av varken talanger eller, i framtiden, företag för att de ska få finnas där. På så sätt skapar vi förutsättningar för att växa.

Drömmen är att skapa en plats där alla kan leta jobb eller komma i kontakt med arbetsgivare på ett rättvist, enkelt och roligt sätt. Oavsett vad man gör eller vilket land man bor i.

Intresserad av att veta mer? Besök Ment här!