Att vara med från allra första början

Dev Search är en avknoppning från Wise IT som varit kunder hos oss länge. Som hörs på namnet är Dev Search specialiserade på att rekrytera utvecklare – en yrkesgrupp som är mycket eftertraktad på dagens arbetsmarknad.

Så för att lyckas nå fram till dessa svårfångade personer krävs ett varumärke som tydligt visar att här hör utvecklare hemma. Något vi verkligen tycker att vi har lyckats med. Dev Search andas utveckling. Redan i logotypen finns en symbol med dubbel betydelse, bokstäverna V+A har formats för att likna klammrar ”<>” vilket är vanliga symboler för utvecklare. Dessutom kan klamrarna med sin placering ovanför varandra liknas vid en människa, för att förstärka att Dev Search faktiskt arbetar med människor, inte utveckling per se.

 

 

Grafisk profil och ny hemsida

I arbetet med Dev Search har vi alltså tagit fram hela den grafiska profilen med logotyp, färger, typsnitt och bilder. Detta följdes direkt av en del give-away produkter roll-up’s och såklart även en helt ny hemsida.

 

 

Hur har det gått?

Gänget bakom Dev Seach är alla väldigt duktiga och det tillsammans med vårt arbete från start tror vi har varit en vinnande kombination. För Dev Search har flugit från dag ett och har på kort tid vuxit till att sysselsätta hela 16 personer! I marknadsarbetet har funktionen Self Recruit – som består av tester för utvecklare som vill mäta sin kunskap samt berätta vad de vill jobba med – gett stor utdelning. Self Recruit är både innovativt, roligt och framför allt väl anpassat för att matcha hur dagens utvecklare vill interagera med en potentiell rekryterare. Vidare har Dev Search varit duktiga på att visa sin vilja att ligga i framkant, i det har arbete med VR likväl som CV-fri rekrytering blivit en del i marknadsarbetet.