Vi fortsätter att växa och behöver förstärka teamet med ytterligare en webbutvecklare. I rollen kommer du tillsammans med projektledare och designer att bygga hemsidor åt våra kunder samt arbeta med löpande optimering av sajter som vi byggt tidigare – någonting vi kallar för Growth Driven Design (GDD).

Lästips: Growth Driven Design – mätbara resultat!
”Det optimala sätter att bygga hemsidor på idag.”

Kompetens

Grundläggande: HTML, CSS, PHP, Javascript och WordPress.
Bonus: Konverteringsoptimering och A/B-test.

Superduperbonus: (och önskemål från dina blivande kollegor)
– Äger ett virtual reality-headset
– Bra på Escape Room
– Hobby-DJ
– Rostar egna kaffebönor


Arbetsfördelning

90 % programmering
Större delen av dagen kommer du att knacka kod, bolla idéer med projektledare och strateg, samt kompromissa med vår designer.

9% research
Ingen kan allt. 9 % av tiden kommer Google att vara din bästa vän, för att lösa problem, men även finna inspiration till nya grepp och kodrader.

1 % Giphy
Vi slackar en hel del i jobbet. Än mer sedan Giphy-pluginet återaktiverades.


Egenskaper

En del egenskaper kan vara särskilt bra att ha som webbutvecklare på Invise. Till exempel gillar vi att lyssna på musik när vi arbetar, bolla idéer i landskapet och att inspireras av varandra. Utöver detta tycker vi att följande är extra viktigt:

– Respekt för ditt yrke. Hos oss blir du en specialist som vägrar fulkoda, står upp för dina idéer och delar din kompetens. Du hänger med i det senaste inom webbutveckling och letar ständigt efter nya inspirationskällor.

– Förmåga att prioritera. På en byrå skjuts det bollar kors och tvärs, i tid och otid. Därför krävs en förmåga att känna av och prioritera vad som ska ske först, när det är dags att lägga annat åt sidan och i vilka lägen du bör säga stopp.

– Självinsikt. För att orka leverera på topp krävs det att energidepåerna fylls på. På jobbet balanserar vi detta genom lunchträning, fruktpauser och AW:s, men vi tror att du även har detta i bakhuvudet när du är ledig. Oavsett om du laddar genom träning, bra mat eller seriemaraton.


Praktisk info

– Tjänsten är en heltidstjänst om 40 timmar/vecka. Timmarna fördelas efter eget ansvar.
– Start omgående, eller så snart som möjligt.
– Kontoret ligger på Kungstensgatan 48, nära tunnelbanestationerna Odenplan och Rådmansgatan.


Ansökan

Vi tar emot ansökningar i precis alla kanaler, men även via jobb@invise.se. Märk din ansökan med “webbutvecklare” och bifoga ett CV+personligt brev (och gärna en länk till din Github- eller LinkedIn-profil). Föredrar du att visa din kompetens på annat vis? Surprise us!


Om Invise

Knacka kod 00:00-23:59.
På Invise har vi fria arbetstider, vilket innebär att vi arbetar när vårt flow är som bäst. För dig som är webbutvecklare betyder detta att du själv kan disponera dygnets 24 timmar så som det passar dig, så länge du bidrar till att leverera grymma resultat. Det senaste året har vi vuxit en hel del som företag och haft glädjen att välkomna flera nya medarbetare. Spana in dem här och läs mer om vår företagskultur här.

Vi ser fram emot din ansökan! ??